מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה ממערכת למדידת מיםאלי12/04/2010
שלום רב,
לאחרונה התקינו אצלנו מוני מים אלחוטיים. מרחק מוני המים (שלי ושל השכן) הוא כ-5 מטרים מחדרה של ביתי.
בנוסף, בקדמת הבית (מרחק של כ-5 מטרים) הותקן על עמוד התאורה מתקן אליו משדרים המונים באזור והוא משדר הלאה לתחנת אסוף (לפי מה שנאמר לי מצויה במרחק של כקילומטר בקו אוירי).
המתקנים הם של חברת ארד.
האם ידועים לך הנתונים הטכניים של הציוד הנ"ל ?
האם קיימת סכנה כלשהי ממתקנים אלה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה ממערכת למדידת מים
ד"ר זמיר שליט"א12/04/2010המיתקנים האלה משדרים בעוצמות שהן בסדר גודל כמו טלפון סלולרי.
אי לכך אין לך מה לחשוש מהם.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
אלי12/04/2010ראשית - תודה על תשובתך
היות ואני מקפיד שילדיי לא ישוחחו בטלפון סלולרי (גם לא ברמקול) אני לא מאושר שיקבלו את הקרינה הזו ממקור אחר.
האם אתה מכיר את הנתונים הטכניים הקשורים במכשור זה ?
האם הצבת המכשירים מחייבת קבלת אשור מגורמים כלשהם ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
ד"ר זמיר שליט"א12/04/2010בזמנו ניסיתי לקבל נתונים של מיכשור כזה, ולא כל כך נטו לתת לי, אבל ברור שזה לא משנה לבטיחות שלך ושל בני המשפחה.
לא ידוע לי אם הצבת המכשירים מחייבת אישור, אני רק יכול לחשוב שלא, כי קרינתם כמו של טלפון סלולרי. אלו לא אנטנות סלולריות שכן חייבות ביתרים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)