שאלה לד"ר וולף-נטרול השפעות קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר וולף-נטרול השפעות קרינה
    חגית
    13/04/2010

בוקר טוב
    הייתי שמחה לשמוע מה דעתך לגבי תוסף תזונה אצת כלורלה שפורסם כנוגד חמצון יעיל גם לילדים שמנטרל השפעות קרינה אלקטרומגנטית וסלולרית על הגוף?
    האם מומלץ לתת לילדים ואיזה מינון?
    האם מומלץ לתת גם בנוסף למולטי ויטמין רגיל?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן

ד``ר דני וולף
    13/04/2010

יש תוספי מזון רבים שהם נוגדי חמצון ואנטי-רדיקלים, כמו בטה-קרוטן, ויטמין C ויטמין E וכמובן אצת הכלורלה ואחרים, כולם מומלצים, ואני מאוד מאמין בהם, אולם שני דברים:
    א. במינונים רגילים, לא MEGA DOSE , אינני יודע את אופן ההגשה והמינון על התרופה שאת מדברת, יש למשל כדורים של סולגר המכילים את האצה, לתת לפי המינון המומלץ על האריזה.
    ב. בשום פנים ואופן נוגדי החמצון והאנטירדיקלים, כמו כל תרופה אחרת בעולם, אינה באה במקום להימנע מהגורם המזיק!!!!! קודם כל יש לנטרל את הגורם המזיק, ואחר כך לתת את כל התזונה הבריאה שבעולם, שאני מאוד מאוד מאמין בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

חגית
    14/04/2010

תודה לך על תשובתך
    כמובן שאני נמנעת כמה שיותר מלחשוף את הילדים למקורות קרינה בתוך הבית אבל אנחנו גרים כ-300 מטר מקו מתח 161 ובמרחק של 300 מטר ו-150 מטר מהבית מוצבות 2 אנטנות סלולריות
    הזמנתי מודד לבדוק את רמת הקרינה בבית לפני שעברנו אליו ורמת השדה המגנטי היתה פחות מ0.2 מיליגאוס וקרינה סלולרית של בין פחות מ0.1 ל0.1 בחדרים השונים
    למרות המדידות המרגיעות אני בכל זאת לא הכי שקטה וזאת הסיבה שרציתי לתת להם את האצה המדוברת
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה לחיות בשקט גם בלי שום

ד``ר דני וולף
    15/04/2010

תוספי מזון, הקרינה זניחה לחלוטין, הן מתוצאות המדידה, הן מהנתונים בשטח. אל תחפשי סכנות ודאגות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו