מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר וולף-נטרול השפעות קרינהחגית13/04/2010
בוקר טוב
הייתי שמחה לשמוע מה דעתך לגבי תוסף תזונה אצת כלורלה שפורסם כנוגד חמצון יעיל גם לילדים שמנטרל השפעות קרינה אלקטרומגנטית וסלולרית על הגוף?
האם מומלץ לתת לילדים ואיזה מינון?
האם מומלץ לתת גם בנוסף למולטי ויטמין רגיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ד``ר דני וולף13/04/2010יש תוספי מזון רבים שהם נוגדי חמצון ואנטי-רדיקלים, כמו בטה-קרוטן, ויטמין C ויטמין E וכמובן אצת הכלורלה ואחרים, כולם מומלצים, ואני מאוד מאמין בהם, אולם שני דברים:
א. במינונים רגילים, לא MEGA DOSE , אינני יודע את אופן ההגשה והמינון על התרופה שאת מדברת, יש למשל כדורים של סולגר המכילים את האצה, לתת לפי המינון המומלץ על האריזה.
ב. בשום פנים ואופן נוגדי החמצון והאנטירדיקלים, כמו כל תרופה אחרת בעולם, אינה באה במקום להימנע מהגורם המזיק!!!!! קודם כל יש לנטרל את הגורם המזיק, ואחר כך לתת את כל התזונה הבריאה שבעולם, שאני מאוד מאוד מאמין בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
חגית14/04/2010תודה לך על תשובתך
כמובן שאני נמנעת כמה שיותר מלחשוף את הילדים למקורות קרינה בתוך הבית אבל אנחנו גרים כ-300 מטר מקו מתח 161 ובמרחק של 300 מטר ו-150 מטר מהבית מוצבות 2 אנטנות סלולריות
הזמנתי מודד לבדוק את רמת הקרינה בבית לפני שעברנו אליו ורמת השדה המגנטי היתה פחות מ0.2 מיליגאוס וקרינה סלולרית של בין פחות מ0.1 ל0.1 בחדרים השונים
למרות המדידות המרגיעות אני בכל זאת לא הכי שקטה וזאת הסיבה שרציתי לתת להם את האצה המדוברת
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לחיות בשקט גם בלי שום
ד``ר דני וולף15/04/2010תוספי מזון, הקרינה זניחה לחלוטין, הן מתוצאות המדידה, הן מהנתונים בשטח. אל תחפשי סכנות ודאגות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)