מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיבורית בלוטות' או קבועה??איילה13/04/2010
הי,
מציעים לי במקום עבודתי התקנה של דיבורית לרכב עבור מכשיר סוני אריקסון של פלאפון דגם W995a
אני יכולה לבחור בין שתי דיבוריות -
דיבורית בלוטות' - המורכבת מארבע יחידות - גוף הדיבורית, שלט לביצוע פעולות, מיקרופון ורמקול. או דיבורית קבועה שנראית כמו מכשיר טלפון לכל דבר, ומצריכה קידוח ברכב.
שאלתי - איזו דיבורית כדאי לי להתקין, כאשר הפרמטר היחיד שמעניין אותי הוא היקף הקרינה והנזק שחלילה עשוי להיגרם. אני מסיעה ברכב שלי את ילדיי הקטנים, וחשוב לי למנוע מהם ככל הניתן את הקרינה המזיקה.
אודה לתשובתכם!!!
איילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיבורית קבועה
ד``ר דני וולף13/04/2010וכל כך למה: בטלפון עם דיבורית בלוטוס, המדבר סופג מעט מאוד קרינה, אבל הסביבה, קרי הילדים שבאוטו, במצבים מסוימים יכולים לחטוף הרבה קרינה, כי מכשיר הטלפון עצמו פולט הרבה קרינה שנשארת באוטו, ומוחזרת ממנו. עיקר הבעיה היא כאמור הילדים.
בנוסף דיבורית בלוטוס שתשכב לך בתוך האוזן שעות, יש לה גם כן קרינה מצטברת.
בקיצור דיבורית קבועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)