שאלה נוספת - בלוטות' או דיבורית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת - בלוטות' או דיבורית
    איילה
    13/04/2010

הי, תודה על המענה המהיר..

הייתי שמחה לדעת האם דיבורית קבועה ברכב, בעלת אנטנה חיצונית, אינה מסכנת כלל
    את היושבים ברכב מבחינת עוצמת הקרינה, כיוון שכל הקרינה מתרכזת באנטנה שמחוץ לרכב? האם הדבר נכון גם כאשר החלונות ברכב סגורים לחלוטין, ונניח מופעל מזגן?

בנוסף - לפעמים הילדים לוקחים את הטל' הנייד ומשחקים איתו, בעיקר עם המצלמה. אני לא מרשה להם לדבר באמצעותו, אך אני יודעת שגם שהמכשיר לא במצב שיחה, הוא כל הזמן משדר לאנטנה הקרובה. האם המצב הזה יכול להיות מסוכן לילדים, או שאני היסטרית בלי סיבה?

שוב תודה,
    איילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    13/04/2010

בשימוש בדיבורית עם אנטנה חיצונית רוב הקרינה מופנית לאנטנה החיצונית. לדעתי אין שום חשש מלהסיע ברכב ילדים במצב זה. הקרינה המגיעה לתוך הרכב נמוכה מאד, ואם נוסיף לכך שלא נוסעים כל היום- אינני רואה בכך כל סיכון.
    אין קשר אם החלונות פתוחים או סגורים- הם שקופים לקרינה.
    לגבי השימוש בנייד שלא לצורך שיחה- אחת למספר דקות הנייד משדר אות קצר. בהתחשב בכך שהוא קצר הוא אינו מסוכן לדעתי. לא הייתי אומר שאת היסטרית בלי סיבה- אבל קצת הרחקת לכת...
    אם את רוצה למנוע גם את הסיכון המזערי הזה- העבירי את הנייד למצב טיסה בזמן שהילדים משחקים בו. במצב זה כל פונקציות השידור משותקות לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו