מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה מול הבית ומול גן הילדיםאורלי14/04/2010
מול ביתי (החדש - אני עוברת דירה בקרוב מאוד) הקימו אנטנה סלולרית גדולה (על גבעה).האנטנה גם נמצאת מול מתחם גנים ובית ספר (כ 500 ילדים במתחם). נראה כי מרחקה מהגן הוא בין 100 ל200 מטר.
1. האם יש סיבה לדאגה ?- ילדי צריכים ללכת בשנה הבאה למתחם גנים זה.
2. המליצו לי בבקשה על בודק קרינה טוב שיבדוק הן את ביתי והן את מתחם הגנים.
ניסיתי למצוא תשובה ברורה לשאלה הראשונה שלי בפורום, אך ללא הצלחה. אודה לכם אם תענו לי עליה כאן, כי אני מאוד חרדה מהעניין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה מול הבית...
ד"ר זמיר שליט"א14/04/2010אנא בקשי מהמשרד להגנת הסביבה 02-649-5869 הממונה על פניות הציבור, את סקר הבטיחות של אנטנה זו (את חייבת למסור את כתובתה \ מיקומה המדוייקים. את הסקר , ותרשים פשוט היכן האנטנה יחסית לביתך החדש ומוסדות החינוך, אנא שלחי לי בדוא"ל שלי. הוא ייבדק, והמסקנות על סיכון אפשרי, או חוסר סיכון יישלחו אליך תוך יום. התרשים צריך לקחת את האנטנה כמרכז שעון, ואת בתי המגורים מסביב, ואז ביתך לדוגמא, בשעה 3 (מזרח) לאנטנה, מרחק 100 מטר, ניחות גובה 20 מטר, גן ילדים בשעה 8 (דרום מערב) במרחק 50 מ' קומת קרקע, וכיוב'. חשוב לדעת מה סביב האנטנה, ואם מאוכלסים.
בודק קרינה אוכל להמליץ בדוא"ל הפרטי שלי, אבל קודם נראה מה הסיכון.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)