אנטנה מול הבית ומול גן הילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנה מול הבית ומול גן הילדים
    אורלי
    14/04/2010

מול ביתי (החדש - אני עוברת דירה בקרוב מאוד) הקימו אנטנה סלולרית גדולה (על גבעה).האנטנה גם נמצאת מול מתחם גנים ובית ספר (כ 500 ילדים במתחם). נראה כי מרחקה מהגן הוא בין 100 ל200 מטר.
    1. האם יש סיבה לדאגה ?- ילדי צריכים ללכת בשנה הבאה למתחם גנים זה.
    2. המליצו לי בבקשה על בודק קרינה טוב שיבדוק הן את ביתי והן את מתחם הגנים.

ניסיתי למצוא תשובה ברורה לשאלה הראשונה שלי בפורום, אך ללא הצלחה. אודה לכם אם תענו לי עליה כאן, כי אני מאוד חרדה מהעניין.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטנה מול הבית...

ד"ר זמיר שליט"א
    14/04/2010

אנא בקשי מהמשרד להגנת הסביבה 02-649-5869 הממונה על פניות הציבור, את סקר הבטיחות של אנטנה זו (את חייבת למסור את כתובתה \ מיקומה המדוייקים. את הסקר , ותרשים פשוט היכן האנטנה יחסית לביתך החדש ומוסדות החינוך, אנא שלחי לי בדוא"ל שלי. הוא ייבדק, והמסקנות על סיכון אפשרי, או חוסר סיכון יישלחו אליך תוך יום. התרשים צריך לקחת את האנטנה כמרכז שעון, ואת בתי המגורים מסביב, ואז ביתך לדוגמא, בשעה 3 (מזרח) לאנטנה, מרחק 100 מטר, ניחות גובה 20 מטר, גן ילדים בשעה 8 (דרום מערב) במרחק 50 מ' קומת קרקע, וכיוב'. חשוב לדעת מה סביב האנטנה, ואם מאוכלסים.
    בודק קרינה אוכל להמליץ בדוא"ל הפרטי שלי, אבל קודם נראה מה הסיכון.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו