מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשב נייד ונשיאת תינוקאורית18/04/2010
שלום,
אני חודשיים אחרי לידה. כיוון שאני עוסקת בעבודתי במחשבים אני נוטה לשבת שעות ארוכות מול המחשב הנייד בתקופה האחרונה. הבעיה היא שהתינוק נמצא בקרבתי בעת השימוש במחשב ולעיתים רבות פיזית עלי כיוון שאני מניקה אותו.
יש לציין שאני מקפידה להניח את המחשב הנייד על השולחן במרחק של כ40 ס"מ ובנוסף רכשתי משטח / מאוורר קירור לנייד אשר מפחית באופן משמעותי את החום שהמחשב פולט.
אשמח לדעת:
א. עד כמה משטח הקירור לנייד , משוכלל ככל שיהיה, מפחית (אם בכלל??) את רמות הקרינה?
ב. האם יש סכנה רבה בחשיפת התינוק לקרינת המחשב הנייד (שהגלישה באינטרנט היא אלחוטית)?
ג. אם קיימת סכנה, האם חשיפת התינוק במהלך החודשיים האלה עשוייה היתה ליצור נזק בלתי הפיך? (אגב - בתקופה ההריון לא עבדתי עם נייד).
ד. האם שיחה בטלפון אלחוטי בקרבת התינוק עשויה לפגוע בו ? כמה זמן מומלץ לדבר באלחוטי מבלי ליצור פגיעה מצטברת.
בתודה מראש,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 40 - 50 ס"מ מנייד מספיקים
ד``ר דני וולף19/04/2010האיוורור והקירור לא נוגעים לקרינה.
כדאי להתרחק כמה שיותר, מטר בטוח לחלוטין, ובכל מקרה לזמן קצר, לא נורא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)