מחשב נייד ונשיאת תינוק

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מחשב נייד ונשיאת תינוק
    אורית
    18/04/2010

שלום,
    אני חודשיים אחרי לידה. כיוון שאני עוסקת בעבודתי במחשבים אני נוטה לשבת שעות ארוכות מול המחשב הנייד בתקופה האחרונה. הבעיה היא שהתינוק נמצא בקרבתי בעת השימוש במחשב ולעיתים רבות פיזית עלי כיוון שאני מניקה אותו.
    יש לציין שאני מקפידה להניח את המחשב הנייד על השולחן במרחק של כ40 ס"מ ובנוסף רכשתי משטח / מאוורר קירור לנייד אשר מפחית באופן משמעותי את החום שהמחשב פולט.
    אשמח לדעת:
    א. עד כמה משטח הקירור לנייד , משוכלל ככל שיהיה, מפחית (אם בכלל??) את רמות הקרינה?
    ב. האם יש סכנה רבה בחשיפת התינוק לקרינת המחשב הנייד (שהגלישה באינטרנט היא אלחוטית)?
    ג. אם קיימת סכנה, האם חשיפת התינוק במהלך החודשיים האלה עשוייה היתה ליצור נזק בלתי הפיך? (אגב - בתקופה ההריון לא עבדתי עם נייד).
    ד. האם שיחה בטלפון אלחוטי בקרבת התינוק עשויה לפגוע בו ? כמה זמן מומלץ לדבר באלחוטי מבלי ליצור פגיעה מצטברת.
    בתודה מראש,
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשב נייד ונשיאת תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 40 - 50 ס"מ מנייד מספיקים

ד``ר דני וולף
    19/04/2010

האיוורור והקירור לא נוגעים לקרינה.
    כדאי להתרחק כמה שיותר, מטר בטוח לחלוטין, ובכל מקרה לזמן קצר, לא נורא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו