קרינה ממגבר ומאנטנה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממגבר ומאנטנה סלולרית
    מ
    27/04/2010

שלום,
    1. יש לי מגבר של אורנג' על גג הבית שנועד לשיפור הקליטה במרתף הבית-האם יש סכנה לילדים ו/או למבוגרים?
    2. ליד ביה"ס יש אנטנה סלולרית של פלאפון-מה המרחק המסוכן ממנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות

רם דישון
    27/04/2010

1. שמור מרחק של מטר מהיחידה הפנימית.
    2. ראה בשאלות נפוצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מאנטנה סלולרית ביתית של אורנג

דניאל
    08/05/2010

בוקר טוב,

השכן הצמוד שלי התקין אנטנה סלולרית בקיר החיצוני של הבית (אנטנה משוננת כפולה, דומה למסור לגדר חי) במטרה לשפר את הקליטה של הטלפון הסלולרי שלו בתוך הבית (אורנג').
    במסגרת זו הוא גם הקים (דרך אורנג') רשת סלולרית ביתית (לא WIFI).

האנטנה הותקנה על הקיר החיצוני של הבית, בגובה של כ- 2 מ' מהקרקע (לא על הגג), במרחק של כ- 2 מ' מחדר העבודה של הילדות שלי, בו הן נמצאות שעות רבות מדי יום (החדר כמובן בתוך המבנה, האנטנות נמצאות מחוצה לו).

ועוד, האנטנות נמצאות במרחק דומה מהגינה הקדמית שלנו, שם אנחנו נוהגים לשבת מדי פעם.

רציתי לדעת באם יש בכך סכנה?

לצערי אינני מסוגל לתת יותר פרטים טכניים (הדבר היחיד שאני יודע הוא שהאנטנה הותקנה ע"י אורנג').

תודה.

דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרחק של 2 מ' בדרך כלל מספיק על מנת

רם דישון
    08/05/2010

שהקרינה תרד לערך בטוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו