מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרחק ממיטת ילדיםגמאני02/05/2010
שלום,
מתנצל שאני שואל שוב, אבל לא ממש הבנתי את התשובה לעניין הבא:
בהמשך להודעה הקודמת שלי בדבר העובדה שאני גר בבית עם מחיצות בין החדרים של לבני גבס (אשבונד)מיטת הנוער בחדרו של הילד צמודה לקיר של הסלון בעוד שמעברו השני של הקיר נקודות חשמל וטלויזיה של הסלון וחשוב להזכיר שיש גם כ- 5 תקעים של חשמל וגם מכשור DVD ווידאו..ולא רק טלווזיה שטוחה - האם עדיין לא בעייתי להצמיד מיטת הילד לקיר?אין קרינה מהשקעים למיטה של הילד מעברו השני של קיר הגבס? ( או שמא עדיף למקם מיטת הילד שלא בצמוד לקיר זה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרחק של מטר ממיטת התינוק מספיק
ד``ר דני וולף03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אין מרחק של מטר..זה מצידו השני
גמאני03/05/2010זה מצידו השני של הקיר..
אם זה כזה מסוכן למה כל הבנייה היום מתוכננת כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובתך..
גמאני04/05/2010האם להצמיד מיטת הילד לקיר המשותף לסלון עם התקעים (כמתובנן בתכנון האדריכלי) או לא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הטוב ביותר הוא למדוד.
רם דישון04/05/2010ניתן לרכוש מכישיר מדידה פשוט במחיר שווה לכל כיס. אם תחליט לרכוש- זכור שמדובר על שדה מגנטי בתדר הרשת. ידוע לי שאחד הסוחרים מוכר מכשיר כזה + מכשיר למדידת קרינה סלולרית במחיר אטרקטיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה מתייחסת בעיקר לדירה חדשה ?
גמאני04/05/2010לגבי הדירה שלנו פה, אנחו פשוט נעביר את המיטה לקיר אחר
אנחנו בעזרת השם עוברים דירה ורוצים לדעת היכן למקם את נקודות החשמל
בסידור הנוכחי של הקבלן, בחדר הילדים יש שקעי חשמל ואנטנה בקיר אחד של החדר ובקיר הנגדי יש מקום למיטה, הבעיה שצידו השני של הקיר שמיועד למיטה הוא הקיר של המזנון בסלון ויש בו המון נקודות חשמל, כולל לטלויזה (הכוונ השתהיה לנו LCD או פלאזמה), די וי די, וידאו וכו, יוצא שמי שישן בחדר זה הקיר אליו צמודה המיטה שלו יהיה אותו קיר שמצידו השני מכשירי חשמל רבים
1. האם עדיף לשנות את נקדות החשמל כך שלא יהיו מצדו השני של הקיר שצמוד למיטת הילדים ?
2. האם אנחנו יכולים לשים ללא חשש שקע למנורת לילה כך שיהיה ליד ראש הילד ?
3. האם כבודו יוכל לתת לי שם של חנות במרכז הארץ (אנחנו מראשל"צ) בה ניתן לקנות מכשירים מודדי קרינה ? כרגע אי אפשר למדוד קרינה בבית העתידי שכן עוד אין שם בכלל נקודות חשמל
תודה רבה וסליחה על השאלות החוזרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל המכשירים שמניתם
רם דישון04/05/2010צורכים זרם נמוך, כך שגם השדה נמוך ולא נראה לי שצפויה בעיה. לגבי שמות של חנויות- לא ניתן בפורום. פנו אלי במייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לדעתך בטוח למקם את מיטת הילדים
גמאני06/05/2010לפחות בתכנון של בית חדש, בקיר שמעברו השני LCD, DVD וממיר ?
תודה רבה רבה !!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לדעתי כן,
רם דישון07/05/2010אבל למען השקט הנפשי שלכם רכשו מכשיר מדידה ומדדו בעצמכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)