טלפון אל-חוטי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• טלפון אל-חוטי
    קטי
    02/05/2010

שלום, אני עומדת בפני רכישת טלפון אלחוטי לביתי. מכיוון שהחלל בו נמצא הטלפון הוא בסלון הקטן בו אני שוהה רוב היום עם בני התינוק רציתי לברר איזה מבין הטלפונים האל-חוטיים פולט הכי פחות קרינה? ולמה כדאי לשים לב במהלך הקניה? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלפון אל-חוטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הטלפונים החדשים DECT שעובדים

ד``ר דני וולף
    03/05/2010

בתדר 2.4 גיגה, מקרינים בדיוק כמו פלאפון. המדובר בעיקר במכשיר הטלפון, ולא בבסיס שלו שממרחק של מטר כבר לא מקרין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DECT

שחר
    06/05/2010

ובכל זאת כדאי לציין שתדרים גבוהים יותר כנראה מזיקים פחות מתדרים נמוכים, לכן מכשירי DECT בתדר 2.4 גיגה מזיקים פחות מהמכשירים האלחוטיים הישנים שעבדו בתדרי 40-50 מגהרץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקינה מחמירה פחות עם קרינה

ד``ר דני וולף
    06/05/2010

בתדר הגבוהה יותר 2.4 גיגה, אולם אני לא חותם על זה. ההפך, אני פוחד יותר מקרינה בתדירות משתנה מאשר מקרינה בתדירות פחותה, או קרינה רציפה, כי השדות המשתנים הם הלא פיסיולוגיים, ועלולים יותר להתערב בתהליכים של העברות המסרים בתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו