מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מייננת פי 3 מהמותרסילב03/05/2010
שלום,
אני עובדת במקום שבו בחדר שלי נמצא ארון החשמל. הוא נמצא מאחורי גבי במרחק של כ30 ס"מ בזמן ישיבה.
סבלתי מכאבי ראש וביקשתי שיבצעו בדיקה - בדיקב אחת שנעשתה לפני כ 3 שנים הראתה שהכל תקין, כאבי הראש לא חלפו ולאחר הפצרות רבות נערכה בדיקה נוספת שבוע שעבר שבה נאמר לי בעפ כי בחדר ישנה קרינה מייננת פי 3 מהמותר ועלי לעזוב את החדר לאלתר.
כמו כן נאמר שינסו להתקין מיסוך בחדר ואו אז תימדד עוצמת הקרינה ויוחלט אם אחזור לחדר.
אני עובדת 5 ימים בשבוע ונמצאת בעבודה כ9 שעות ביום.
שאלתי האם יש סיכון שיש לי פגיעה מעצם החשיפה שלי במשך שלוש וחצי שנים לקרינה המייננת?
האם חובה על מקום עבודתי לספק לי בכתב את תוצאות הבדיקה?
האם מיסוך מספק הגנה מירבית ועלי להסתפק בו ולחזור לעבוד בחדר?
תודה מראש.
סילב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מבלבלת את היוצרות לחלוטין
ד``ר דני וולף03/05/2010האם מדובר בקרינה מייננת, או בקרינה אלקטרומגנטית לא מייננת.
אם מדובר בקרינה מייננת זה נורא, אבל אני מניח שמדובר בקרינה אלקטרומגנטית שהיא לא מייננת. חשיפה של קרינה בלתי מייננת ברמה של פי 3 מהמותר למשך 3 שנים 9 שעות ביום ביום, עלול להעלות את שכיחות הסרטן. לגבי ההגנות ותוצאות הבדיקה, עדיף להתייעץ עם עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)