קרינה מייננת פי 3 מהמותר

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מייננת פי 3 מהמותר
    סילב
    03/05/2010

שלום,
    אני עובדת במקום שבו בחדר שלי נמצא ארון החשמל. הוא נמצא מאחורי גבי במרחק של כ30 ס"מ בזמן ישיבה.
    סבלתי מכאבי ראש וביקשתי שיבצעו בדיקה - בדיקב אחת שנעשתה לפני כ 3 שנים הראתה שהכל תקין, כאבי הראש לא חלפו ולאחר הפצרות רבות נערכה בדיקה נוספת שבוע שעבר שבה נאמר לי בעפ כי בחדר ישנה קרינה מייננת פי 3 מהמותר ועלי לעזוב את החדר לאלתר.
    כמו כן נאמר שינסו להתקין מיסוך בחדר ואו אז תימדד עוצמת הקרינה ויוחלט אם אחזור לחדר.
    אני עובדת 5 ימים בשבוע ונמצאת בעבודה כ9 שעות ביום.
    שאלתי האם יש סיכון שיש לי פגיעה מעצם החשיפה שלי במשך שלוש וחצי שנים לקרינה המייננת?
    האם חובה על מקום עבודתי לספק לי בכתב את תוצאות הבדיקה?
    האם מיסוך מספק הגנה מירבית ועלי להסתפק בו ולחזור לעבוד בחדר?
    תודה מראש.
    סילב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מייננת פי 3 מהמותר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את מבלבלת את היוצרות לחלוטין

ד``ר דני וולף
    03/05/2010

האם מדובר בקרינה מייננת, או בקרינה אלקטרומגנטית לא מייננת.
    אם מדובר בקרינה מייננת זה נורא, אבל אני מניח שמדובר בקרינה אלקטרומגנטית שהיא לא מייננת. חשיפה של קרינה בלתי מייננת ברמה של פי 3 מהמותר למשך 3 שנים 9 שעות ביום ביום, עלול להעלות את שכיחות הסרטן. לגבי ההגנות ותוצאות הבדיקה, עדיף להתייעץ עם עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו