ארון תקשורת בחדר ילדים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ארון תקשורת בחדר ילדים
    אודיה
    05/05/2010

שלום,
    יש לי תאומות, אוטוטו בנות שנה, בין 2 המיטות שלהן, בחדר השינה, יש ארון תקשורת נמוך. (של בזק ושל yes). האם יש משם קרינה? האם זה מסוכן לבנותיי? עד אתמול לא הייתי מודעת לכך שהקופסא שתחתית הקיר זה ארון תקשורת... מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארון תקשורת בחדר ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא הבנתי, האם את מתכוונת

ד``ר דני וולף
    05/05/2010

לנקודת פיצול של כבלים וטלפוניה קוויים, או אלחוטיים???? אם תקשורת קווית אין בעיה, אני מקווה שלא אלחוטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

אודיה
    07/05/2010

לא מדובר בשקעים. מדובר בקופסת חיבורים סגורה בתוך הקיר. (כשבזק הגיעו לסדר לי קו בבית הם פתחו את הקופסא ושינו שם משהו..... ואז חזר הקו בבית) קופסא אחת של YES ואחת של בזק.)

האם זה אלחוטי? עכשיו אני בלחץ......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הכל חוטי, ללא שום סיכון.

רם דישון
    07/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו