מכשירי מדידה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מכשירי מדידה
    יוני
    05/05/2010

אני שוקל לקנות מכשיר מדידה.אולם בחיפוש באינטרנט עבור מידע בנוגע לאופן הפעולה שלהם מצאתי רק מידע שטחי ועל-אף שזה אולי נשמע מעט מופרך,אני חושש מאירוניה!
    תהיתי אם באיזשהו אופן בעת המדידה המכשיר עצמו הופך למקור פליטה מסוכן,באופן ישיר או שאולי כתוצאה מקליטת תדרים ממקור אחר?
    אם להיות ספיציפי,אני מעוניין במכשיר הTri-Field meter
    שפועל על סלולת אלקליין של 9 וולט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשירי מדידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדרה זו לא אומרת הרבה. יש

רם דישון
    05/05/2010

הרבה מאד כאלו.
    שום מכשיר מדידה אינו פולט דבר. מכשיר בסדר גודל של 250 ש"ח עושה את העבודה היטב; אל תתפתה לקנות יותר יקר- חבל על הכסף. אתה צריך מכשיר עם דיוק סביר ותו לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

יוני
    05/05/2010

בנוגע למכשירים-
    העניין הוא שאני מרגיש כי הרגישות שלי מכשירים בטווח המחירים הזה היא גסה מדי.ז"א, היא מאוד קרובה לסף של 2 מיליגאוס ודי גבוהה לכשעצמה.אני יודע שזה מאוד יציק לי אם המכשיר לא יקלוט דבר,אך עדיין לא אוכל לדעת עד כמה החשיפה נמוכה מהסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו