קירבה לאנטנה סלולארית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קירבה לאנטנה סלולארית
    יעל
    08/05/2010

שלום, אני יושב בקומה הכי גבוהה בעזריאלי ועל גג הבניין שליד מספר אנטנות סלולאריות - כאשר הקרובה ביותר מבינהן רחוקה כ-30-20- מטרים (במקרה הטוב!) מן החדר בו אני יושב. לא רואים את האנטנה מן החדר עצמו (הבנין עגול) אך במרחק של כארבעה צעדים ממנו (ואף פחות - שלושה חדרים ליד) ניתן לראותה (אני מעריך שהמרחק שלה מהבנין הוא לכל היותר כ-15 מטרים). מהו טווח הביטחון מן האנטנה? האם אני מצוי בסיכון גבוה מבחינת הקירבה לאנטנה. האם יש משמעות לכך שהאנטנה אינה בטווח ראיה מהחדר על אף שמבחינת מרחק אווירי היא מאוד קרובה כאמור?למיטב ידיעתי זאת אנטנת שידור דור שלישי. האם הקרינה "עוברת" דרך קירות, ארונות וכיו"ב או שאין משמעות להמצאות קירות או ארונות וכיו"ב בדרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קירבה לאנטנה סלולארית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קירות מנחיתים את הקרינה

רם דישון
    08/05/2010

ב-90%, ןמאחר ואין קו ראיה נראה לי שאין לך בעיה. אם אתה עדיין חושש- דאג שמישהו ימדוד את הקרינה במקום בו אתה עובד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קירבה לאנטנה סלולרית

יעל
    10/05/2010

ראשית תודה על המענה!

האם הדבר נכון גם לגבי קירות גבס וארונות מעץ ?

מה החשיבות של קו ראיה בעצם אם אין מרחק אווירי רב?

לבקש לבצע בדיקה זה קצת בעייתי במקום עבודה......

תודה מראש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינת הרדיו, בניגוד לשדה

ד``ר דני וולף
    10/05/2010

המגנטי של הקרינה בתדירות הביתית נעצרת בכול מכשול, וכל מכשול מנחית את הקרינה בעשרות מונים. אין זה משנה אם מדובר בנייר כסף או במיסוך מיוחד או בקיר מקרטון. העיקר שלא יהיו חורים ומעברים שהקרניים יכולים לעקוף או להיות מוחזרים ולעקוף ולחדור פנימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיאבה לאנטנה סלולרית

יעל
    11/05/2010

תודה על המענה.

הואיל ואינני בקיא בנושא אינני מבין מה ההבדל בין הקרינה האלקטרומגנטית לבין השדה האלקרומגנטי? ובכלל זה מבחינת השפעותיהם על גוף האדם?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינה פיסיקלית ההבדל הוא

רם דישון
    11/05/2010

באורך הגל (ובתדירות). להבדל זה משמעות רבה בצורת ההתפשטות של הגלים. על ההבדלים בהשפעה על גוף האדם יענו עמיתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו