מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קירבה לאנטנה סלולאריתיעל08/05/2010
שלום, אני יושב בקומה הכי גבוהה בעזריאלי ועל גג הבניין שליד מספר אנטנות סלולאריות - כאשר הקרובה ביותר מבינהן רחוקה כ-30-20- מטרים (במקרה הטוב!) מן החדר בו אני יושב. לא רואים את האנטנה מן החדר עצמו (הבנין עגול) אך במרחק של כארבעה צעדים ממנו (ואף פחות - שלושה חדרים ליד) ניתן לראותה (אני מעריך שהמרחק שלה מהבנין הוא לכל היותר כ-15 מטרים). מהו טווח הביטחון מן האנטנה? האם אני מצוי בסיכון גבוה מבחינת הקירבה לאנטנה. האם יש משמעות לכך שהאנטנה אינה בטווח ראיה מהחדר על אף שמבחינת מרחק אווירי היא מאוד קרובה כאמור?למיטב ידיעתי זאת אנטנת שידור דור שלישי. האם הקרינה "עוברת" דרך קירות, ארונות וכיו"ב או שאין משמעות להמצאות קירות או ארונות וכיו"ב בדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קירות מנחיתים את הקרינה
רם דישון08/05/2010ב-90%, ןמאחר ואין קו ראיה נראה לי שאין לך בעיה. אם אתה עדיין חושש- דאג שמישהו ימדוד את הקרינה במקום בו אתה עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקירבה לאנטנה סלולרית
יעל10/05/2010ראשית תודה על המענה!
האם הדבר נכון גם לגבי קירות גבס וארונות מעץ ?
מה החשיבות של קו ראיה בעצם אם אין מרחק אווירי רב?
לבקש לבצע בדיקה זה קצת בעייתי במקום עבודה......
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינת הרדיו, בניגוד לשדה
ד``ר דני וולף10/05/2010המגנטי של הקרינה בתדירות הביתית נעצרת בכול מכשול, וכל מכשול מנחית את הקרינה בעשרות מונים. אין זה משנה אם מדובר בנייר כסף או במיסוך מיוחד או בקיר מקרטון. העיקר שלא יהיו חורים ומעברים שהקרניים יכולים לעקוף או להיות מוחזרים ולעקוף ולחדור פנימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיאבה לאנטנה סלולרית
יעל11/05/2010תודה על המענה.
הואיל ואינני בקיא בנושא אינני מבין מה ההבדל בין הקרינה האלקטרומגנטית לבין השדה האלקרומגנטי? ובכלל זה מבחינת השפעותיהם על גוף האדם?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מבחינה פיסיקלית ההבדל הוא
רם דישון11/05/2010באורך הגל (ובתדירות). להבדל זה משמעות רבה בצורת ההתפשטות של הגלים. על ההבדלים בהשפעה על גוף האדם יענו עמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)