מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמת קרינה במשרדיניב15/05/2010
שלום רב, אני מתעניין לשכור משרד ולהפתעתי התברר לי שיש אנטנה סלולרית קרובה מאוד . שכרתי מכשיר למדידת קרינה ובמדידות שונות בשעות שונות הקרינה היתה בין 2 מיקרווואט לס"מ ועד ל- 8 מיקרוואט לס"מ . האם הערכים הנ"ל מסוכנים ?
שאלה שניה - שמעתי שיש צבע שצובעים את הקיר והוא מפחית את הקרינה . האם זה נכון . והאם הצבע בעצמו לא מסוכן ? (אם יש בו עופרת וכו' )
אשמח לתשובתך הדחופה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הערכים גבוהים מדי לשהיה רצופה.
רם דישון16/05/2010אינני מכיר צבע שחוסם קרינה לשימוש אזרחי. אם יש כזה- מן הסתם הוא יקר מאד. הוא לא יכלול עופרת אלא חלקיקים מתכתיים אחרים.
נראה לי שמיגון החולנות עשוי לפתור את הבעיה. האם זכור לך אם הקריאות הגבוהות היו ליד חלון או לא? זאת מאחר וקירות מנחיתים את הקרינה, בעוד שהחלונות "שקופים" לה.
בכל מקרה ערכים של 8 (ואני מקווה שזה אכן מיקרוואט לסמ"ר) הנם גבוהים מדי לשהיה ממושכת.
אם זה מיליוואט למ"ר- זה סיפור אחר לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)