מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר דני וולףחגית16/05/2010
שבוע טוב למנהלי הפורום
מצאתי מחקר של ד"ר וולף שמצא סרטן בשיעור של פי 4 בעיר נתניה אצל אנשים שגרים במרחק של עד 350 מטר מאנטנות. המחקר הזה הלחיץ אותי מאוד לאחר שכבר נרגעתי ממדידות של 0.1 מיקרוואט בביתי בנתניה שלידו יש מצד אחד אנטנה במרחק 300 מטר ומצד שני מספר אנטנות במרחק 150 מטר.
איזה מרחק הוא הבטוח מאנטנות? ואם אפשר לשאול באיזה איזור בנתניה נערך המחקר מפני שגם אני גרה בנתניה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לשמוע את דעתכם
חגית17/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב למנהלי הפורום-יתכן
חגית20/05/2010שפוספסה השאלה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ד"ר דני וולף נעדר מהפורום מזה מספר
רם דישון20/05/2010ימים. נסה בעוד זמן מה, כאשר תראה תשובות שלו בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקפיץ שאלתי לד"ר וולף-תודה רבה!
חגית25/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי מטיול מקסים במרוקו ואני חוזר
ד``ר דני וולף26/05/2010לפעילות. המחקר נערך בנתניה דרום בפולג. מרחק של 200 - 300 מטרים מאנטנה מספיק בהחלט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה והמשך
חגית26/05/2010אני מתאר לעצמי שאני נראה אופססיבי אבל היו במשפחתי מספר חולי סרטן ואחרי שרואים מה המחלה הארורה הזאת עושה לאדם סף החרדה עולה. האנטנה מרוחקת מהבית רק כ-150 מטר, אומנם אין קו ראיה ישיר אליה מאף חלון אבל עדיין היא קרובה בצורה מטרידה. עם תוצאות מדידה של 0.1 מיקרוואט ובמרחק כזה מהאנטנה האם כדאי לצפות את החלונות כאמצעי ביטחון נוסף או שאם אין קו ראיה לאנטנה ממילא אין לציפוי החלון שום יתרון?
אני מתנצל על הנדנוד ומודה לכם מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
0.1 מיקרוואט לסמ"ר נחשבת
רם דישון26/05/2010לרמה בטוחה לחלוטין.
אם אין מהחלון קו ראיה לאנטנה, ציפוי החלון לא יוסיף כמעט כלום. נראה לי שהרמה שנמדדה אצלך בבית נובעת מהרקע ואינה קשורה לאנטנה שאתה רואה.
אמנם האנטנה נמצאת במרחק של 150 מטר מביתך, אבל כנראה שהיא אינה מכוונת כלל לכיוון הבית.
אני מבין את הבעיה שלך, ולדעתי אתה יכול להירגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)