שלום רב

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    אייל
    17/05/2010

שלום רב, לאחר שנחפשתי לנושא פניי קדרו ואני מקווה לתשובות שתעזרונה לי:
    1) אני בן 22 וחלק גדול מחיי ישנתי כאשר מיטתי צמודה לשקע חשמל אליו מחובר מפצל שמספק את החשמל לכלל רכיבי המחשב. האם קיימת קרינה שעשויה לפגוע בDNA מהשקע ? אם כן מה אוכלל עשות עכשיו, האם נגרם נזק ?
    2) האם קניית עכבר ומקלדת אלחוטיים היא מהלך מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי להבהיר- מהשקע שצמוד לראשי

אייל
    17/05/2010

יוצא קו מאריך שבסופו מפצל ואליו מחוברים כל הדברים. לא יודע אם זה משנה או לא בכלל ..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזמן שאתה ישן

רם דישון
    17/05/2010

צריכת החשמל של רכיבי המחשב יורדת משמעותית ואתה גם הזרם. לכן אינני סבור שנגרם נזק כלשהו.
    עוצמת השידור של עכבר ומקלדת אלחוטיים היא אפסית. זכור שהמרחק אליו הם משדרים הוא מספר סנטימטרים בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה על התשובה +

אייל
    17/05/2010

תודה מקרב לב על התשובה. אך מה קורה אם אני משאיר את המחשב עובד? האם נפלטת קרינה מהשקע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הוא פועל אך איש אינו נוגע בו,

רם דישון
    17/05/2010

חלק מהמערכות שלו עוברות לשינה וצורכות פחות חשמל. כתוצאה מכך הזרם יורד והקרינה יורדת מאד אף היא. הסר דאגה מלבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו