על מי אפשר לסמוך שימדוד אנטנה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• על מי אפשר לסמוך שימדוד אנטנה
    אורית
    20/05/2010

אני גרה בפנטאוז קומה 8

בבניין ליד הדיירים בפנטאוז ממול הבית התקינו אנטנות סלולריות שנראות כמו קופסאות מלבניות עם עציצים ליד.

כאשר אני יושבת במרפסת אני סובלת מכאבי ראש לאחר מספר דקות מועט,

איך ניתן למדוד את עוצמת הקרינה ואיך אני יכולה לדעת איזה חברת מדידה להזמין כדי שלא יעבדו עלי ואוכל לדעת אם אני בטוחה ?

תוזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    20/05/2010

1. ראי בשאלות נפוצות.
    2. לא ניתן במסגרת הפורום להמליץ על גופים מסחריים. פני למנהלי הפורום במייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצאתי מודד ברשימת השאלות הנפוצות

אורית
    21/05/2010

אבל ראיתי בתכתובות שונות בפורום אצלכם שהוזכר בודק קרינה בשם לירן רז האם המדידה אצלו עולה כסף או שהוא מודד מטעמכם? יש לו רישיון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירן רז

רם דישון
    21/05/2010

אינו מודד מטעמנו. יש לו רישיון, הוא מודד עצמאי וגובה כסף תמורת שירותיו. הוא מוכר לנו כאחד המודדים האמינים.
    בשאלות הנפוצות יש מידע לגבי סיכון מאנטנות סמוכות, לא לגבי מודדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודד קרינה מהנדס לירן רז

מיקי
    10/02/2015

בעקבות חששות ומחלות שפרצו במקום העבודה הזמנו את מהנדס לירן רז שהצדיק את האמון וההמלצות ונתן לנו שירות מצויין וגם איתר מספר חריגות קרינה שטופלו במקום.

הוא היה סובלני וזמין גם בשעות לא שעות בכדי להסביר את הממצאים ולהפעיל לחץ על ההנהלה לשם טיפול בחריגות

רצינו לומר לו ולכם תודה רבה על הסיוע והתרומה להעלאת המודעות ושמירה על בריאות הציבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרלטנות.. ישנם 50 בודקים מוסמכים

גרשון
    22/05/2010

מעניין שממליצים רק על לירן רז ועסקיו השונים .. שרלטן , כנ"ל לגבי מכירת המכשירים בהרצליה
    ממתין לתשובת ה "מומחים " . ...באמת מעניין ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעת מנהלי הפורום אינה נוחה

רם דישון
    22/05/2010

מהצורך להמליץ על מודד זה או אחר. איננו נוהגים לעשות זאת בפורום אלא בפרטי. אם מישהו בוחר להביא את זה אח"כ לפרסום בפורום- אין לנו אלא להצר על כך.
    אכן, ישנם מודדים רבים מוסמכים. באתר של המשרד להגנת הסביבה ישנה רשימה של מודדים שהוסמכו ע"י המשרד. מאחר והמשרד גובה היום 5000 ש"ח עבור ההסמכה (זו שערוריה בפני עצמה), ברור לי שישנם מודדים לא פחות טובים שאינם מופיעים ברשימה. קחו גם בחשבון שמי שישכור את שרותיו של מודד מוסמך ע"י המשרד, ייאלץ לשלם מחיר יותר גבוה על מנת לכסות את ה"מס" המרושע הזה.
    באותה מידה אני מניח שיש גם סוחרים נוספים שמוכרים מכשירי מדידה שונים ומגוונים. אינני מכיר את כולם ואינני מכיר את כל המכשירים. אם מישהו רכש מכשיר וממליץ עליו- אין בעיה שיכתוב על כך בפורום. מנהלי הפורום מנועים מכך מסיבות מובנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו