אני

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אני
    אלון
    25/05/2010

מצטער מראש, כתבתי הודעה על מערכת הסקה, האם ניתן לפרט בפניי את כולן מבחינת קרינה? אני חושב שהמערכת פועלת על מים חמים שעוברים קצת מתחת לרצפה, ברשת ברזל (זה בירושלים ואני יודע שזה נהוג כך באזור הזה בירושלים). תודה, מקווה שתוכלו לעזור לי בזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועוד שאלה

אלון
    25/05/2010

כתבתם בפורום שחימום תת רצפתי (מע' החימום שכנראה דיברתי עליה) בעזרת מים לא פולטת קרינה, אבל נדמה לי שהתעלמתם מהחיישנים החשמליים שתפקידם לווסת את החום בצורה אחידה בכל הבית. האם אני טועה? אנא הסבירו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין תודה מראש..

אלון
    25/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מערכת שמזרימה מים חמים

רם דישון
    25/05/2010

בצינורות תחת הריצפה אינה פולטת שום קרינה, כולל החיישנים שלה. החסרון היחידי שלה הוא שהיא יקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו