מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינהאלון27/05/2010
במהלך שהותו של טכנאי חיברתי את הטלויזיה, מסך דק, לממיר, הייתי עם הראש די צמוד לאחורה שלה, שפתוח לגמרי (רואים את ה"בפנים"). השהייה לא היתה ארוכה, וברובה הייתי עם הראש מעט מעל. האם נגרם נזק? הדבר מצחיק כי אני וטלויזיה שני עולמות נפרדים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמעט שכחתי לשאול
אלון27/05/2010איפה ניתן לקנות מד-קרינה? מה הם הערכים שכדאי לבדוק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרונה מבטיח..
אלון27/05/2010מישהו כתב כאן שיש משדר טלויזיה ברחוב יפו. מה ההשלכות שלו על מרחק של 3.4 ק"מ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בכל האירועים שציינת לא קרה דבר.
רם דישון27/05/2010הסר דאגה מליבך. גם ממשדר במרחק כה רב אין כל סיכון.
בנוסף, קצת סבלנות. איננו יושבים כל היום מול המחשב לענות מיידית לכל שאלה. גם אם תמתין יום או יומיים לתשובה לא יקרה דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
אלון28/05/2010לא התכוונתי להלחיץ.. בסוף הדירה במרחק 1.5 ק"מ מהאנטנה, עדיין לא לדאוג? +האם כשאתה אומר לא לדאוג אתה מתכוון שיש קרינה מהאנטנה בוודאות ו"ניתן לחיות איתה" או שכלל לא מגיעה (כמעט כמובן) קרינה. אני צריך לקבל פרספקטיבה, דבר שני לא חשבתי שאתם מול הפורום כל היום אם כי אתם עושים עבודה מבורכת. כל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם במרחק של 1.5 ק"מ
רם דישון28/05/2010אין שום סיכון. אם אתה עדיין מודאג- הזמן מודד ותדע בוודאות.
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)