מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רב, בעיה דחופהאלון31/05/2010
אניי מתנצל מראש, אך אני מפנה שאלה זו לד"ר שליטא שכן אני חושב שלו יש נסיון גדול יותר בתחומים הללו, אני על סף החלטה מאד חשובה בחיי, קבלת עבודה, הבעיה היא שהעבודה היא בחברת הצפנות ובחדר בו אעבוד שרויים גלאים למיניהם והשד יודע מה עוד (מנסיונך יש עוד?). בכל אופן נאמר לי כאן שגלאים לא מקרינים בכל אופן לא חזק ואם אני לא טועה בקרינה תת אדומה שעדיפה ע"פני עבודה בחוץ למשל. מה דעתך בנושא? אני מבקש אם ניתן ששיקולי התשובה יהיו קרינה בלבד. תודה, מעריך מאד את עבודתך ונסיונך, ערן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העבודה בנושא אבטחת מידע, סליחה
אלון31/05/2010על הטעות, אם ניתן להשיב בהתייחס לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
אלון01/06/2010אני בבית שקרוב, ממש על אנטנה סלולרית שאין לה היתר. מה ניתן לעשות? חיפשתי בהודעות נפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה אחרונה
אלון01/06/2010סליחה מראש, אני ממש מודאג ממה שמצאתי, המרחק מביתי לאנטנה של פרטנר הוא 30 מטר(!) כמו כן למקום אין היתר! מה עושים? אני במצוקה קשה.. האם ניתן לאטום איכשהו את הבית מקרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר זמיר
אלון05/06/2010נראה שנשכחתי מאחור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
ד"ר זמיר שליט"א05/06/2010בדוק במשרד הגנת הסביבה 02-649-5869 (הממונה על פניות הציבור) אם האנטנה
(כתובת מדוייקת !!) לא קיבלה בינתיים איזה הכשר בדיעבד.
אם היא לא חוקית, פנה למחלקת ההנדסה בעיריה שלך, ובדוק איתם.
אם אכן אין לאנטנה היתרים, חובת העיריה לפעול נגד מםירי החוק בבית משפט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעבודה בנושא...
ד"ר זמיר שליט"א05/06/2010אין סיכון מאבטחת מידע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דחופה
ד"ר זמיר שליט"א05/06/2010נאמר לך נכון. גלאים לא מקרינים.
אם הקרינה היא תת-אדומה, אין ממנה שום סיכון, אולי היא תחמם אותך מעט.
תוריד כוננות,
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)