מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קליטהאלון01/06/2010
האם לאיזור ללא קליטה בו סוגרים את הפלאפון לא מגיעה קרינה מאנטנות סלולריות? האם יתכן מצב בו אני גר בקומת קרקע (עם חלון אבל..) שנמצאת מטרים ספורים ליד אנטנה סלולרית ובכל זאת אני לא חשוף אליה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקליטה לא שייכת
ד``ר דני וולף01/06/2010ייתכן והפלאפון שלך הוא מחברה א והאנטנה שייכת לחברה ב' ואז לא תהיה קליטה בפלאפון של חברה א' ותהיה קרינה וקליטה טובה בטלפון של חברה ב'. כעיקרון אם אתה רואה את האנטנה ואם היא מכוונת אליך סביר להניח שיש קרינה. צריך למדוד עם מכשיר קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, אנסח אחרת
אלון01/06/2010אני עתיד לקנות מכשיר אך עליי לחתום על חוזה ועד אז לא אספיק לקנותו. לכן אני צריך הערכה גסה, מדובר בקומת קרקע (כ1.5-2 מתחת לאדמה). האם לאור נסיונכם הרב, יש חסימה כמעט מירבית של הקרינה במקומות אלו (מה שנראה לי הגיוני, אך אני לא מתיימר לומר) או שמא אין קשר. יאמר שיש גם חלון הפונה החוצה בקומה זו לפאטיו שמצוי מתחת לאדמה גם כנראה אך חשוף כמובן לכיפת השמיים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשתי ההודעות שלך
רם דישון01/06/2010יש נתונים לא ברורים.
האם יש קו ראיה לאנטנה? אם כן, סביר שתהיה קליטה גם אם האנטנה מכוונת לכיוון אחר.
אם אין קו ראיה- זהו המצב הקשה ביותר לחיזוי, ואין ברירה אלא למדוד.
מה שעוד לא ברור הוא מהי כוונתך. האם אתה חושש מקרינה או חושש מאי קליטה?
אם אתה חושש מאי קליטה, מד הקרינה עליו מדברים בפורום זה אינו מתאים לך.
אני מציע שתבהיר את הבעיה בצורה יותר ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסוח שונה
אלון01/06/2010אני חושש מהקרינה ורוצה לדעת שהבית בו אני גר נמצא בעל רמת קרינה אפסית, לפני שתאמר שהדבר בלתי אפשרי, ציינתי שהקומה ממוקמת מתחת לאדמה (אני גר בקומה זו ובה בלבד, בשכירות), יש חלון תחת כיפת השמים, כי החצר כנראה גם היא מתחת לגובה האדמה (גובה האדמה הכוונה היא גובה הרחוב). אני חושב שהאנטנה האמורה מוסתרת היטב כי הייתי שם ויש שם הרבה שיחים וצמחים אך אנטנה לא ראיתי(מצויין שם שרמת הקרינה הכי גבוהה התקבלה בקרקע שזה מעורר חשד) ,יש עוד אחת שמשדרת חזק יחסית למיטב הבנתי מדובר במתקני גישה אלחוטית, שכנראה מוסווים היטב, לאחד מהם אין בכלל היתר והוא הוא זה שנמצא פחות מ40 מטרים מביתי. אשמח לקבל הבהרות בנושא, מה לאור נסיונך מגיע לקומת קרקע (אין ספק בכלל שבקומת קרקע הקליטה היא אפסית ולכן אולי גם הקרינה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
צר לי, אבל כל הודעה שלך
רם דישון01/06/2010מביאה מידע נוסף.
איפה כתוב שהעוצמה הגבוהה ביותר היא על הקרקע? איזה קרקע? איפה?
אם אתה חושש מקרינה, הפתרון היחידי הוא למדוד. הזמן מודד או קנה מכשיר מדידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)