מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר שליט"ארמי סולטני02/06/2010
לפני מס' ימים שאלתי כאן לגבי מדבקה נגד קרינה,
להלן ציטוט שאלתי כפי ששאלתיה אז
נתקלתי באיזה אתר המציע מדבקה נגד קרינה.
החברה המשווקת (איירק טכנולוגיות) טוענת כי המדבקה מונעת את נזקי הקרינה.
המדבקה מיוצרת באוסטריה ומיובאת על ידם.
באתר החברה ישנם תוצאות של מבדקים שנעשו למדבקה, אבל נראה לי שהמשמעות של המבדקים מובנים רק ע"י אנשי מקצוע בתחום.
רציתי לדעת האם שמעתם על המדבקה, והאם היא מונעת את ההשפעות בעייתיות של הקרינה הסלולרית, ומה הרמה של המניעה?
כיון שמר דני וולף שהשיב לשאלתי אינו מכיר את המדבקה ומה תועלתה, לפיכך אודה לך ד"ר שליט"א על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום רמי,
רם דישון02/06/2010זה הייתי אני שענה לך, ולא ד"ר דני וולף. מבין שלשת מנהלי הפורום, אני הוא המהנדס וקרוב לוודאי שד"ר שליטא לא יוכל להשכילך מעבר לתשובה שלי.
המצגת של החברה באתר שלה מדברת על איזון השינויים בשדה המגנטי הטבעי האופף אותנו. לא ברור לי כיצד טלפון סלולרי, הפועל בתדרים של מאות מגהרצים, משנה את השדה הטבעי בתדרים של עשרות הרצים. בנוסף, ההשפעות המגנטיות של מכשירים ביתיים נמוגות במרחק של כמה עשרות סנטימטרים מהם, כך שלא ברור לי למה המדבקה כל כך חשובה.
אם הנושא חשוב לך, בקש מאנשי השיווק של החברה להסביר לי כיצד המדבקה פועלת ולשכנע אותי שהיא אכן יעילה. מתוך הפירסומים שלהם לא הצלחתי להבין זאת ולהשתכנע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא במקרה ביקשתי תשובה מד"ר שליט"א
רמי סולטני03/06/2010אכן ביבלתי בינך ובין מר וולף, ועל כך התנצלותי.
אני בכ"ז מבקש ממך ד"ר זמיר שליט"א להשיב לי (אם תרצה כמובן) זאת משום שידוע לי כי הינך מכיר מקרוב מדבקה זו אחרי שראיתי באתר של חברת איירק טכנולוגיות כי ביצעת בדיקה מקצועית למדבקה המדוברת (קישור לאתר החברה יובא בהמשך)
ישנם באתר שלושה מבדקים בשני מימין מופיע המבדק שלך
לפיכך מאוד אודה לך לומר לי במילים פשוטות מה ערכה של המדבקה מאחר והשפה המקצועית בה נכתבו חוות הדעת אינה מובנת לי כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחשבו של ד"ר שליט"א שבק.
רם דישון04/06/2010המתן בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא במקרה...
ד"ר זמיר שליט"א04/06/2010כפי שעניתי כבר היום, המדבקה לא תגן עליך מקרינה, אלא רק תאזן את השדה המגנטי הסטטי בסביבת העבודה.
יתכן שהיא תגרום לך להרגשה נוחה יותר, אבל כאמור, לא תגן עליך.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד" שליט"א
ד"ר זמיר שליט"א04/06/2010המדבקה מוכרת לי.
הוזמנתי להדגמה בסוכנות החברה בתל אביב, וראיתי מה המדבקה משנה בשדה המגנטי ( DC ), בסביבת העבודה.
המדבקה מאזנת משהו את השיאים בשדה המגנטי DC ומיישרת אותו. זה יכול לגרום להרגשת נוחות יותר בסביבת העבודה, אבל זה אינו מגן על המשתמש מקרינות לא בתדרים הסלולריים (מגאהרצים), ולא בתדרים הנמוכים (הרצים) שהם כולם ב- AC..
הגנה מקרינת הטלפון תקבל על ידי הרחקתו מהגוף, ושימוש באוזנית.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני הייתי עם ד"ר שליט"א בהדגמה
ד``ר דני וולף04/06/2010ואפילו הרבה יותר, ואני מסכים איתו בכל מילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)