מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנושא מדידת קרינהאלון02/06/2010
מדדתי באמצעות מכשיר של cornet את רמת ההספק (כנראה) וקרה משהו מוזר. בד"כ כשאני נמצא בבית של הוריי הוא מראה ערכים מאד נמוכים 0.001 וואט בריבוע למילימטר (נראה לי). אך כשהגעתי לבית שלי, אני רואה תופעה משונה: הוא מראה ערכים שונים במקומות שונים, למשל בכניסה הסקלה פשוט קופצת ל 1.6 אבל אחרי הכניסה לחצר הסקלה יורדת ל 0.03 בערך. בתוך הבית עוד לא בדקתי כי עוד לא קיבלתי מפתח לדירה הזו. מה גורם לתופעה זו של שינוי פתאומי בערך ללא מקור נראה לעין? האם זה ישפיע על מי שבתוך הדירה? האם ניתן לבלום את הקרינה הזו איכשהו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין יחידה של וואט בריבוע למילימטר.
רם דישון02/06/2010אני מניח שמדובר במיליוואט למטר רבוע.
בקשר לשינויים מהירים- שמעת פעם על מושג שנקרא התאבכות? זה מה שאתה רואה. אם המלה זרה לך, תצטרך לבלות מספר שנים על ספסלי בית ספר להנדסה.
קצרה היריעה כאן מלהסביר את התופעה הזו, ולו הייתי מתחיל- סביר שהיית מבקש שאפסיק לקלל....
קרוב לוודאי שבתוך הדירה לא תראה את התופעה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדווקא מכיר
אלון03/06/2010אתה לא צריך להניח ישר שאני לא יודע מה זה התאבכות. אני דווקא בקיא מאד ובעל השכלה בנושא (יותר בנושאי הפיסיקה העיונית) הבעיה היא שאני לא מבין איך באותה נקודה הרמות עולות בכאלו רמות, לא יותר הגיוני שיש שם משהו שלא עליתי עליו? אם כי אני לא פוסל את תשובתך כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם כך, אכנס יותר לעומק.
רם דישון03/06/2010באיזור הכניסה יכולה להיות התאבכות של שני גלים: אחד ישיר ואחד מוחזר מהקרקע בנקודה קרובה. מאחר ואורך הגל הוא עשרות בודדות של סנטימטרים, יכולים להיות הפרשי עוצמות די גדולים במרחקים קצרים. הגל המוחזר יכול להיות גם מבנין בסביבה ולאו דוקא מהקרקע (וגם משניהם!).
דבר נוסף. כל שיחה שמתבצעת באמצעות האנטנה מעלה את הספק השידור. מידת העליה תלויה בשיטת השידור (GSM, CDMA) וכו'. זה יביא לשינויי עוצמה באותה נקודה כתלות בזמן.
אלו הסיבות שאני מכיר לשינויים בעוצמת הקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסקרנות-אם קרינה יכולה להיות מוחזרת
חגית03/06/2010גם מהקרקע שמסביב לבנין האם יש חומרים שמונעים את החזרה הזאת או בולעים את הקרינה?
למשל האם חומרים מפלסטיק כגון דשא סינטטי מחזירים קרינה? האם דשא טבעי מחזיר או בולע קרינה? האם אדמה או חיפוי אבן מסוים מחזיר או בולע קרינה?
בעצם אני שואל אם אפשר לחפות את הקרקע בחומר פשוט שמונע חזרה של קרינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההחזרה אינה מלאה אף פעם.
רם דישון03/06/2010חלק מוחזר וחלק נבלע. כמה- תלוי בחומר, וצריך למדוד.
אל תשכח שישנו גם הגל שמתפשט ישירות, ולעצור אותו זו פרשה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר גם בתיכון בפיסיקה ביתי למדה
ד``ר דני וולף03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)