קו מתח וחדר שנאים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קו מתח וחדר שנאים
    שרון
    05/06/2010

שלום,
    יש לי מספר שאלות באותו נושא, אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות.
    1. ביתי ממוקם על רחוב ראשי, וברחוב זה עוברים קווי מתח בין עמודי חשמל(ביניהם גם שנאי שנמצא על עמוד חשמל במרחק של כ20 מטר מביתי). מרחק קו המתח נמצא במרחק ישיר של מספר מטרים (כ3-5 מטרים) מהחלון הכי קרוב אליו.
    בנוסף, קיים חדר שנאים ששייך לשכונה, שנמצא כ5-6 מטרים מהגינה שלנו, וכ8-9 מטרים מהקיר החיצוני של הבית.
    לאחרונה קראתי על השפעת הקרינה של הגורמים האלו, ורציתי לדעת האם במרחקים האלו יש סכנה, שכן אנו גרים בבית הזה כבר 12 שנים...

2. בעקבות הממצאים האלו שקלתי לבצע בדיקות קרינה בבית, ויש לי מספר שאלות לגבי זה.
    האם כדאי לבצע בדיקות קרינה?
    האם אני יכול לבצע בדיקות קרינה בעצמי ע"י השכרת מכשיר קרינה למרות היותי לא מוסמך לבצע בדיקות קרינה?(כמה אמין זה וכמה אמינות בדיקות הקרינה שמספקות חברות שונות? האם המחירים של בדיקות הקרינה יקרים?).
    כיצד ניתן לדעת מהי רמת קרינה בטוחה - שכן אין תקני קרינה שמגדירים בטיחות מקרינה כגורם מסרטן, וגם בנושא קרינת ELF לא קיימים תקנים למיטב הבנתי.

אני מצטער על כמות השאלות, אך לא ידעתי למי לפנות.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קו מתח וחדר שנאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישנם מספר מודדים

רם דישון
    05/06/2010

המוסמכים לבצע בדיקות כאלו. איננו נוהגים להמליץ בפורום.
    במחיר של מדידה אחת תוכל לרכוש שני מכשירי מדידה פשוטים, שיעשו את העבודה. אין גם צורך במומחיות גדולה. הספים המקובלים היום על מנהלי הפורום הם 2 מיליגאוס לשדה מגנטי ב- ELF ו-1 מיקרווואט לסמ"ר בתדרים סלולריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד רם

גרשון
    07/06/2010

כל הכבוד על תשובתך האלגנטית .

גרשון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו