מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קו מתח וחדר שנאיםשרון05/06/2010
שלום,
יש לי מספר שאלות באותו נושא, אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות.
1. ביתי ממוקם על רחוב ראשי, וברחוב זה עוברים קווי מתח בין עמודי חשמל(ביניהם גם שנאי שנמצא על עמוד חשמל במרחק של כ20 מטר מביתי). מרחק קו המתח נמצא במרחק ישיר של מספר מטרים (כ3-5 מטרים) מהחלון הכי קרוב אליו.
בנוסף, קיים חדר שנאים ששייך לשכונה, שנמצא כ5-6 מטרים מהגינה שלנו, וכ8-9 מטרים מהקיר החיצוני של הבית.
לאחרונה קראתי על השפעת הקרינה של הגורמים האלו, ורציתי לדעת האם במרחקים האלו יש סכנה, שכן אנו גרים בבית הזה כבר 12 שנים...
2. בעקבות הממצאים האלו שקלתי לבצע בדיקות קרינה בבית, ויש לי מספר שאלות לגבי זה.
האם כדאי לבצע בדיקות קרינה?
האם אני יכול לבצע בדיקות קרינה בעצמי ע"י השכרת מכשיר קרינה למרות היותי לא מוסמך לבצע בדיקות קרינה?(כמה אמין זה וכמה אמינות בדיקות הקרינה שמספקות חברות שונות? האם המחירים של בדיקות הקרינה יקרים?).
כיצד ניתן לדעת מהי רמת קרינה בטוחה - שכן אין תקני קרינה שמגדירים בטיחות מקרינה כגורם מסרטן, וגם בנושא קרינת ELF לא קיימים תקנים למיטב הבנתי.
אני מצטער על כמות השאלות, אך לא ידעתי למי לפנות.
תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ישנם מספר מודדים
רם דישון05/06/2010המוסמכים לבצע בדיקות כאלו. איננו נוהגים להמליץ בפורום.
במחיר של מדידה אחת תוכל לרכוש שני מכשירי מדידה פשוטים, שיעשו את העבודה. אין גם צורך במומחיות גדולה. הספים המקובלים היום על מנהלי הפורום הם 2 מיליגאוס לשדה מגנטי ב- ELF ו-1 מיקרווואט לסמ"ר בתדרים סלולריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד רם
גרשון07/06/2010כל הכבוד על תשובתך האלגנטית .
גרשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)