שאלה נוספת בנושא אחר - אזבסט

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת בנושא אחר - אזבסט
    שרון
    05/06/2010

בעבודתי יוצא לי לעבוד תחת גגות עשויים אזבסט. חלקם בחדרים פתוחים(סככות רכב) וחלקם חדרים סגורים, בין היתר גם החדר שבו נמצא המטבחון שלנו.

רציתי לדעת יותר על סכנת האזבסט, למה הוא יכול לגרום ובאילו מקרים הוא מסוכן(האם רק בנשימה? האם גם באכילה? האם סביר להניח שעל הרצפה תחת הגגות האלה גם ישנם סיבי אזבסט?).
    האם יש בדיקות אמינות שניתן לבצע לנוכחות אזבסט בחדרים כאלו?

במידה ומחליטים לפנות את גגות האזבסט, כיצד מתבצע הפינוי? האם ישנה דרך בטוחה לעשות זאת מבלי להשאיר עקבות מסוכנים של אזבסט? כמה זמן אורך פינוי כזה והאם הוא משבית את מקום הפינוי לאורך זמן?

אני מקווה שזה הפורום המתאים לכך ואם לא אז אודה לכם אם תפנו אותי למקום המתאים, או לחילופין למקור מידע טוב בנושא אם כי אעדיף מישהו שיענה לשאלותיי...

תודה רבה מראש

שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזבסט פוגע בריאות וגורם לסרטן ריאות

ד``ר דני וולף
    05/06/2010

בעיקר לסרטן מעטפת הריאה "מזוטליומה". מה שפוגע בריאות אילו הן סיבי האזבסט, הסיבים והאבק הדקיק של האזבסט שאינך רואה בעין. אם האזבסט שלם, וחלק ייתכן ואינו מפזר כל כך הרבה אבק, אולם, כיוון שכבר עשרות שנים לא מייצרים גגות מאזבסט, אני מניח גם שהאזבסט שלך ישן מאוד, ובוודאי גם מתפורר במקומות מסוימים, ומהווה סיכון בריאותי ממשי. אני לא הייתי ממשיך לעבוד במקום כזה. איך מרחיקים - תשאל מהנדסי בניין. אם אתה הולך עם מסיכה, על האף ועל הפה, בצורה אחראית אתה לא נפגע. השאלה כמה זמן האבק של האזבסט ישאר במבנים האלו??......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך ד"ר דני וולף

יעל
    07/06/2010

ד"ר וולף, אם אני לא רואה את האנטנה כי הבנין עגול ומחדרי לא רואים אותה בעין אבל היא במרחק אוירי של 30 מטרים וכן מפרידים ביני ובינה חמישה חדרים האם זה משנה משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו