קרינה מאנטנה לעומת לווין

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה לעומת לווין
    יהודית
    06/06/2010

מה עדיף, סלוללרי העובד עם אנטנות או כזה שעובד עם לויין? מתי כמות הקרינה גדולה יותר? באיזה יכול להגרם נזק גדול יותר, גם במיידי וגם לטווח ארוך? הנושא חשוב לי מאד כי לצערי אני כנראה בין היוצאי דופן שממש סובלים פיזי באוזן וגם בהרגשה הכללית מכל שיחה בסללור ולכן אני די נמנעת משימוש בו ומשתדלת לדבר בספיקר. ובכ"ז לא תמיד זה אפשרי. כעת אני עומדת לרכוש מכשיר חדש ושמעתי שי כזה שעובד על לווין ולכן יש לו קליטה בכל מקום. האם זה טוב יותר? או שרמת הקרינה גדולה יותר בגלל המרחק מהלוין וכו'. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מאנטנה לעומת לווין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צדקת, טלפון לוויני אמור לשדר יותר

רם דישון
    06/06/2010

חזק. צריך לראות בדיוק איך הוא בנוי- לפעמים הוא בצורת מזוודה עם שפופרת, ואז ייתכן שלגוף מגיעה קרינה כמו לסלולרי.
    דרך אגב, איזה מכשיר זה שעובד עם תקשורת לווינים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר 'כשר' של פלאפון

יהודית
    07/06/2010

אמרו לי שהמכשיר שעובד על לווין נקרא SGH-A777 של סמסונג
    לא הבנתי מהזה מכשיר בצורת מזוודה וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לווין ולא נעליים.

רם דישון
    07/06/2010

מכשיר סטנדרטי כמו כל אחד אחר. נסי להשתמש באוזניה- זה יכול להפחית משמעותית את התסמינים.
    טלפון לוויני מגיע בגודל של מחשב נייד במזוודה מיוחדת עם משדר חזק ואנטנה שטוחה מובנית. מחירו בשמיים ומחיר דקת שיחה- מעל זה.
    הדגם שציינת הוא דגם רגיל לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו