שאלה לרם דישון-אנטנה וקרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה לרם דישון-אנטנה וקרינה
    אייל
    08/06/2010

דיברתי עם זמיר והוא הפנה אותי אליך. אני מתגורר במודיעין ולפני מספר ימים הוצבה אנטנה לקריאת מדי המיים עם עמוד התאורה ברחוב ,מטר מגינת ביתי ו 3 מטרים מחדרי השינה
    להבנתי האנטנה משדרת פולסים כל 6 דקות.
    פניתי לאחראי בערייה לטענתו האנטנה אינה מסוכנת לדבריו הטלפון הסלולרי איתו אני מדבר מסוכן
    הרבה יותר,הוא היה מוכן לשלוח לי חומר שיוכיח שהאנטנה אינה מסוכנת.
    כששאלתי אם יש בידיו היתר מוועדת התכנון להצבת האנטנה טון דיבורו השתנה הוא התחמק
    ממתן תשובה וכשאמרתי לו שאם אין לו היתר שיבוא להוריד את האנטנה הוא ניתק לי את הטלפון.
    אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא

בתודה מראש אייל חיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין לי מידע רב בנושא.

רם דישון
    08/06/2010

בקש המעיריה לשלוח לך את החומר, והעבר אלי.
    בכל מקרה, ניתן להקטין את החשיפה ע"י הגדלת מרווח הזמן בין השידורים. פרק הזמן של 6 דקות נקבע ע"י העיריה על מנת לעלות על פיצוצים בצנרת במהירות. אם יעלו את זה לרבע שעה, הנזק לעיריה יהיה מינימלי אבל החשיפה תקטן משמעותית.
    אפשרות נוספת לפעולה היא ע"י פניה למשרד להגנת הסביבה. הם אמורים לאשר כל מתקן שידור מסוג זה. התחל בחיפשו באתר שלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו