כאב אוזניים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כאב אוזניים
    אילנית
    11/06/2010

יש לי מיזה כמה חודשים כאב אוזניים עמום(בשני הצדדים)והוא מופיע רק כשאני מדברת בטלפון או קווי או נייד. לפעמים אני מרגישה גם כאב שמוקרן מהשיניים .עקרונית אני אדם לחוץ.האם נגרם לי נזק מהנייד שלי?(אני לא מדברת הרבה בטלפון נייד) או האם זה קשור למפרק הלסת ?עשיתי לפני כחודש בדיקת שמיעה והייתה תקינה.האם יש לי משהו סרטני או משהו אחר, ואילו בדיקות עליי לעשות ?תודה....מודאגת מאוד....אילניית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב אוזניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשאיר לד"ר וולף לענות,

רם דישון
    11/06/2010

אבל מניסיוני בנושא זה נראה יותר בעיה של פרקי לסת, במיוחד שאת אומרת שאת טיפוס לחוץ. אני מאמין שסד לילה יעזור. נראה לי שאין קשר לטלפון כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב אוזניים

ד"ר זמיר שליט"א
    12/06/2010

ד"ר וולף יענה לך בהקדם, אולם הרשי לי לצרף כאן אזהרה: ראי בכאב האוזניים אור אדום.
    כדאי לך מחר בבוקר לרוץ ולקנות אוזנית לטלפון. ולא לדבר בו עד שתורכב אוזנית.
    הכאב בשתי האוזנים עלול לרמוז שיש פגיעה בעצב השמע.
    הכאב בעת שיחה בטלפון קווי, יתכן שהוא פסיכוסומטי, אולם הכאב בעת שיחה בסלולרי, צריך להדאיג, זהו סימן שיש לפעול בדחיפות.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב אוזניים-עדיין אינני מבינה

אילנית
    12/06/2010

האם אני צריכה לעשות בדיקה כלשהיא(c.t( כדי לדעת אם התפתח משהו סרטני או פשוט לשוחח בנייד רק עם אוזנייה ?האם ייתכן פגיעה בעצב השמיעה למרות שבדיקת השמיעה שלי יצאה תקינה ?בבקשה ענו לי...מודאגת ...אילנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער אל האיחור בתשובה

ד``ר דני וולף
    13/06/2010

דווקא לבחורה הלחוצה. אני מצטרף במדויק לתשובתו של המהנדס רם דישון, ובלי מרכאות, עם מהנדס כזה לא צריך רופא.
    אין קשר בין כאבי האוזניים לסרטן, גם אם הקשר הוא לטלפון הסלולרי.
    מה גם שאני מניח שהן הכאבים הן הבעיות הנוספות והתחושות האחרות הן בכלל לא מהקרינה הסלולרית. אין לך צורך בשום בדיקה מיוחדת בכיוון זה. בדיקת השמיעה היא מספיקה בהחלט. הכאבים שאת חשה הם כנראה מסנדרום פרק הלסת TMJ .
    ובכל זאת, תקני אוזניות עם צינור אויר, תרגיעי, ותירגעי. אין שום קשר לסרטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושוב תודה

אילנית
    13/06/2010

הייתי היום אצל רופאת אף אוזן גרון והיא טענה בדיוק אותו הדבר.אני מאוד מודה לך על תשובתך זה מאוד מרגיע אותי ועוזר לי. המון תודה.....אילנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו