מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שימוש בטלפון סלולרי ברכבגדי16/06/2010
קראתי את הכתבה מהיום (16/6/2010) בעניין קרינה סלולרית ברכב מאת ד''ר זמיר שליט"א.
אני משתמש עכשיו בטלפון סלולרי עם דיבורית BlueTooth (ומשתדל שמכשיר הטלפון יהיה בקו ראיה עם האזניה כדי שלא יהיה צורך בהגברה של עצמת שידור ה-BT). בעקבות הכתבה אני רוצה להתקין דיבורית ברכב.
האם כאשר מחברים את מכשיר הטלפון לדיבורית של הרכב, כל הקרינה עוברת לאנטנה החיצונית, או שמכשיר הטלפון עצמו ממשיך להקרין בתוך הרכב?
האם כל דיבורית (שאינה דיבורית BT) מעבירה את הקרינה אל האנטנה החיצונית לרכב, או שיש לבחור בדיבורית מסויימת או בסוג מסוים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשוב
רם דישון16/06/2010שהדיבורית תעבוד עם אנטנה חיצונית. במצב זה רוב הקרינה יוצאת החוצה מהרכב. דרך אגב, עוצמת הBT קבועה ואינה משתנה לפי עוצמת האות. העוצמה המשתנה היא של השידור הסלולרי של הנייד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה של אזניית BlueTooth
גדי16/06/2010קראתי פעם מאמר שהסביר שעוצמת האוזנייה האלחוטית יכול לנוע בין 1mW במצב אופטימלי ל-100mW כאשר יש קושי בקליטה של שידור ה-BlueTooth. לא מצאתי עכשיו את המאמר הזה, אבל גם בפורום החברות הסלולריות בישראל כתוב שרמת הקרינה של טכנולוגיית BlueTooth יכולה להשתנות לרמות שונות:
האם הם טועים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה אומר שאני צריך ללמוד את הנושא.
רם דישון17/06/2010100 מיליוואט לא נראה לי הגיוני. יש אוזניות BT בגודל של עגיל. הסוללה שלהן קטנה בהתאמה. אם נצרוך 100 מיליוואט מסוללה כזו, היא תפעל דקות ספורות בלבד.
אם יצא לך למצוא שוב את המאמר- נא שלח לי קישור מדוא"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיבורית ברכב
גדי17/06/2010הבנתי שאם משתמשים בדיבורית רגילה של הרכב, הטלפון מתחבר לאנטנה החיצונית. האם באמת נבדק והוכח שמכשיר הטלפון עצמו מפסיק לשדר באמצעות האנטנה הפנימית שלו, או שרק תאורטית השידור אמור לעבור לאנטנה החיצונית?
זאת אומרת, האם אני צריך למדוד בעצמי את רמות הקרינה, או שאפשר לסמוך על הדיבורית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיבורית ברכב
גדי17/06/2010הבנתי שאם משתמשים בדיבורית רגילה של הרכב, הטלפון מתחבר לאנטנה החיצונית. האם באמת נבדק והוכח שמכשיר הטלפון עצמו מפסיק לשדר באמצעות האנטנה הפנימית שלו, או שרק תאורטית השידור אמור לעבור לאנטנה החיצונית?
זאת אומרת, האם אני צריך למדוד בעצמי את רמות הקרינה, או שאפשר לסמוך על הדיבורית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הכל תלוי במתכנן.
רם דישון17/06/2010תלוי איך נעשה החיבור בין הנייד לדיבורית. שים לב לניסוח שלי- הקפדתי על כל מלה:
"רוב הקרינה משודרת דרך האנטנה החיצונית". גם מהאנטנה החיצונית חלק קטן ייכנס לרכב דרך החלונות.
הפתרון של דיבורית קבועה עם אנטנה חיצונית הוא הטוב ביותר לשימוש ברכב- לדעתי אין צורך למדוד, מה גם שהנייד רחוק פיזית מהגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)