smartbox orange

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• SMART BOX

שי
    30/09/2010

רם שלום .
    תודה על תשובתך
    אך רציתי לשאול ,אני אכן מרגיש כאב ראש ולחץ בראש שאני קרוב למכשיר
    האם מטר מהמכשיר אכן ל יהיה מספיק בטוח גם לילדים שנמצאים במחשב לידו ?
    לפי הנתונים ששלחתי לגבי המכשיר האם מדובר בקרינה מסוכנת ?

תודה מראש שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• smartbox orange
    ג'סמין
    04/07/2010

רכשתי את ה smartbox orange ומאוד חוששת בקשר לרמת הקרינה . ברגע שרציתי להתנתק מבזק בנלאומי נאמר לי שהרמת הקרינה של ה smartbox orange מאוד גבוהים.וגם סיפר לי (מוקדן מבזק) שמהר מאוד מקבלים כאבי ראש וכל מיני סימפטומים לא נעימים וכול... אני מאוד חוששת יש לי 5 ילדים מתחת לגיל 18 וזה ממש לא נעים לי לשמוע עם זה לא נכון. האם יש תקן ישראלי? והאם זה מאושר ממשרד הבריאות? איך אנו הצרכנים יכולים לדעת רמות הקרינה? מאוד מבקשת תשובה אם אין לכם תשובה של 100 אחוז, בבקשה להפנות אותי לגורם הנכון עם כל הפרטים. תודה מראש. ג'סמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    smartbox orange

הוספת תגובה

• נסי להשיג מ-Orange

רם דישון
    04/07/2010

את המפרט של המכשיר, וודאי שהוא כולל את הספק השידור. ללא נתון זה לא נוכל לענות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• smart box

שי
    28/09/2010

Gigaset
    תעודת תאימות
    EMF/SAR
    CoC-Id.:27112008-1
    ( orange gateway) "smart box" – " המוצר: רכיב רשת אלחוטי
    נתב רשת אלחוטי הפועל בטווח תדרים 1890 מגה -הרץ וטווח תדרים 2450 מגה -הרץ) /DECT)
    בכל הגרסאות: כל המדינות
    בהתאם לדרישות הבאות
    EN 50383 (08-2002)
    EN 50385 (08-2002)
    .1995/519/EEC (07-1999) המלצות הועדה האירופאית
    EN 50383, EN 50385 והינו תואם לתקנים Gigaset Communications GmbH נתב זה נבדק ע"י
    עבור האוכלוסייה RF 1995/519 אודות מגבלת חשיפת /EEC(07-1999) ולהמלצות הוועדה האירופאית
    הכללית.
    19.4 , עצמה אשר נמוכה מהתקן הבינלאומי dBm - מדידות עצמת הקרינה של הרשת האלחוטית נמדדו ל
    .20 dBm EIRP - הדורש פחות מ
    22.8 , עצמה אשר נמוכה מהתקן הבינלאומי הדורש פחות dBm - נמדדו ל DECT מדידות עצמת הקרינה של
    24 (בנוסף לעצמת האנטנה). dBm- מ
    .PORTA BT כמו של רכז ,EMF/SAR - הינו בעל ביצועים זהים , ביחס ל orange gateway מכשיר
    המכשיר נבדק תחת .IMST GmbH 6620 ", אשר הופק ע"י _ תוצאות הבדיקות מצוינות בדו"ח הבדיקות " 691
    מקרי הקצה הקיצוניים ביותר.
    www.gigaset.com למידע נוסף, פנו לאתר הבית
    Gigaset
    Communication Devices GmbH & Co. KG
    PD D HD 5
    Frankenstrasse 2
    46395
    גרמניה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות.

רם דישון
    29/09/2010

1. המכשיר הזה כמעט זהה לזה של בזק. זה לא חדש שהם מלכלכים אחד על השני.
    2. שמרו מרחק של מטר מהקופסא למקום בו אנשים שוהים שעות רבות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו