מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשב נייד ותינוק יונקנועה05/07/2010
שלום למשיבים,
רק לפני כמה שבועות התברר לי שיכולה להיות קרינה ממחשב נייד שעלולה להיות מסוכנת.
במהלך ההריון ישבתי די הרבה ליד מחשבי הנייד שמחובר לנתב אלחוטי. המרחק שלי מהנתב היה בערך כ-60 ס"מ והמחשב בערך 30 ס"מ.
לאחר הלידה (בערך מגיל 3 שבועות של התינוק ועד גיל חודשיים וחצי לערך) היו מספר שבועות שישבתי ליד המחשב די הרבה ודי קרוב והנקתי את הילד שלי ו/או החזקתי אותו עליי, עד שהתברר לי כי זה עלול להיות מסוכן. אני די לא רגועה מאז (מיותר לציין שהרחקתי את הילד מהמחשב מאז לחלוטין).
השאלה שלי:
1. עד כמה קרינה ממחשב נייד נחשבת מסוכנת?
2. האם זמן החשיפה שציינתי לערך עלול להיות זמן חשיפה מסוכן?
3. ראיתי באיזשהו מקום שהקרינה של המחשב הנייד באה מהתחתית שלו ולכן לא מומלץ לשים על הבירכיים ושמקור קרינה נוסף (WIFI) בא משולי המסך של המחשב. האם נכון? איזה קרינה גבוהה יותר ו/או מסוכנת יותר?
4. לגבי קרינה מסלולאר - מהו המרחק הבטוח שהפלאפון צריך להיות רחוק מהתינוק כאשר הוא עליי ואני משוחחת בפלאפון, על מנת למנוע סכנה?
אנא תנו לי תשובה כנה האם יש לי סיבה לדאגה. אני ממש חוששת שמא גרמתי לקטן שלי נזק בלי כוונה.
תודה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לציין שהיום הנתב נמצא רחוק -
נועה05/07/2010הנתב נמצא בחדר אחר שלא קרוב לתינוק וזאת עוד מלפני הלידה בערך כחודש לפניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק של 60 ס"מ מה- WIFI של
ד``ר דני וולף05/07/2010המחשב מספיק. מרחק של 60 ס"מ מהמחשב עצמו גם כן מספיק. (30 ס"מ - כמעט מספיק)
זמן חשיפה של חודשים (כולל ההיריון), לא מסוכן. הירגעי, ותמשיכי להתנהל באופן מושכל לגבי הקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המרגיעה והמהירה...
נועה05/07/2010היום אני הרבה הרבה יותר נזהרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)