מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ושאלות מסוג אחרנטע07/07/2010
1. פעמיים בשבוע אני עושה פילאטיס במרתף עם חלון פיצפון בתקרתו שכמעט תמיד סגור. האם זה מסוכן? לעבור למקום אחר?
אחנו עוברים דירה ואני מוטרדת:
2. לשמחתי יש לי חנייה בבניין אלא שהחנייה היא תת קרקעית ללא אוורור נראה לעין ועם הרבה מאוד צינורות בתקרה. האם זה מסוכן לי ולבתי ? האם עדיף לחפש חנייה בחוץ? (החנייה התת קרקעית שלנו רחוקה יחסית - יש הליכה של 2 דקות עד שנכנסים לבניין)
3. יש לנו ממ"ד בבית ואני ממש בלחץ מזה. האם הילדה יכולה להכנס בחופשיות שם במידה ונפתח חלון כל יום? האם אנחנו יכולים להיות רגועים בעצמנו ולשהות שם ככל העולה על רוחנו- זה יהיה חדר העבודה שלנו ונהיה שם הרבה.
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה עם החניה ועם הפילאטיס
ד``ר דני וולף07/07/2010ממ"ד שנמצא בקומה שהיא לא קומת קרקע, והוא נבנה בעשר השנים האחרונות אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, זקוקה לחידוד
נטע07/07/2010הממ"ד אכן נבנה לפני 6 או 7 שנים והוא לא בקומת קרקע, אם כך אני יכולה להתייחס אליו כמו לחדר רגיל ובתי יכולה גם לשהות בו כאוות נפשה?
האם החלקיקים הרדיואקטיבים מהממ"ד לא מתפזרים בכל הבית באמצעות כפות הרגליים שלנו ? או שזאת הגזמה מוחלטת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש להבדיל בין קרינה רדיואקטיבית
ד``ר דני וולף08/07/2010שנפלטת מחומרי הבניין, בעיקר מאפר הפחם שמצוי בתוך המלט והלבנים הלא לבנות, בכמות של עד 10%, והוא פולט קרינה רדיואקטיבית. אם בחומרי הבניין (מלט ולבנים) יש מעט אפר פחם, כמו שהתקן דורש, הקרינה מזערית. קרינה זו (אלפה וגמה) נפלטת מהקירות בצורת גלים ויורדת בעוצמתה בריבוע המרחק ממקור הקרינה.
הגורם הקורן השני הוא גז הרדון, שהוא קיים רק במרתפים ובקומות קרקע לא מאווררות תלוי מהמיקום בארץ, והוא מתפשט בחלקיקי אבק ונמצא באוויר של החדר הלא מאוורר, וההתפשטות שלו לחדרים אחרים זניחה לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילומי רנגן רבים מאד וגם מיפוי עצמ
מיכאל בר ישי28/03/2012דר' דני וולף
השנה עברתי 13 פעם צילומי רנגן בבית החולים קפלן
עתה אני נדרש ע"י האורטופד לעשות מיפוי עצמות בגלל כאבי בצוואר ובגב .
שזה כרוך בקרינה רבה .אני היום בן 76 אני מאד מודאג ובלחץ עצום
אודה לך מאד על תשובתך המהירה.
תודה רבה
מיכאל בר ישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילומי רנגן רבים מאד וגם מיפוי עצמ - תגובה
ד``ר דני וולף29/03/2012קשה לי לדעת מה היו שיקולי האורתופד ששלח אותך למיפוי העצמות, ואינני מכיר את מחלות הרקע שלך, אולם נראה לי שלו היית מסב תשומת לב האורתופד לבעיית הקרינה, הוא יכול היה לוותר על מיפוי העצמות בגלל כאבי הגב והצוואר בגילך.
יחד עם זאת הקרינה "לא תהרוג אותך" בעשר השנים הקרובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)