מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גן ילדים במרתף - דחוף!ע12/07/2010
שלום,
בני בן ה-7 חודשים רשום מזה 3 חודשים לגן ילדים מקסים. אנחנו מאוד מרוצים מהגן, הצוות, האריה. הבעיה היא שהוא כל הזמן חולה. שבוע בבית שבוע בגן: שילשולים, הקאות, דלקת בעיניים, באודניים או סתם חום. כולם כולל הרופא הילדים שלו אומרים שכך הוא מתחסן והשנה הראשונה היא קשה ועליי להיות רגועה. הניין הוא שכעת הטריפו אותי עם דבר חדש. הגן הוא במרתף. אך, מאוורר דלתות, חלונות, מזגנ. (בתינוקייה שהוא נמצא בה יש דלת מאוד גדולה וחלון) נאמר לי ע"י הסביבה כי הוא חולה בשל המרתף (גז ראדן) האם יכול להיות הדבר היות ואני יודעת שהגז מתנדף באויר ואם השטח מאוורר אז הוא די זניח. האם עליי לחפש גן חר ולהוציא אוו משם? ממש זקוקה לתשובה והסבר מפורט כדי לסדר את המחשבות ולהרגיע את הנפש.
תודהרבה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף - מהו התקן המותר לגז ראדן?
ע12/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרדון לא נעשים חולים. מלשלוח פעוט
ד``ר דני וולף13/07/2010בן פחות משנתיים לגן חולים הרבה יותר, לא מתחסנים, לא מוסיף בריאות, וגם כשהוא חולה להורים אין סידור קבוע להחזיקו בבית.
לעניין הרדון: אם המרתף מאוורר היטב ואם שואבים ממנו את האבק, לא מנקים או מטאטאים, ואם האוויר בחדר מתחלף כל הזמן ייתכן שזה בסדר. לתשומת לבך, שלא כמו קרינה אלקטרומגנטית, ואפילו לא כמו קרינה מייננת אחרת, כאן מדובר בשאיפה של חומרים רדיואקטיביים לריאות שאחר כך ממשיכים להקרין, כך שמספיק שהילדים נכנסים בבוקר לגן, שהיה סגור במשך כל הלילה, ומספיק שבמשך החצי השעה הראשונה, הם שואפים את האבק עם הרדון, זה עלול להיות מסוכן.
אני ממליץ לא לשלוח ילדים בגיל כזה לגן, ואני גם לא הייתי מסתכן בקרינה מייננת מרדון, בגן שנמצא במרתף, מהסיבות שהזכרתי.
אשמח לשמוע גם את דעתו של ידידי המלומד הד"ר שליט"א בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתגובתו של ד"ר שליטא בעניין
ע13/07/2010בינתיים תודה רבה על תשובתך ד"ר . רק לא ענית לי מהו התקן המותר לרדון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

