בודקים מהימנים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בודקים מהימנים
    מיכל
    16/07/2010

לצוות המכובד שלום רב,
    יש לי מספר שאלות
    1. יש לא מעט גופים המציעים שירותים של בדיקות קרינה ממקור חשמלי או סלולרי
    שמעתי שלא מעט גופים עובדים בשיתוף עם חברות הסלולר כך שאמינותם מוטלת בספק
    איך אפשר לדעת על מי לסמוך כדי לקבל תוצאות אמינות
    2. האם מכשירי בדיקה של קרינה שהמלצתם עליהם לרכישה פרטית אמינים?
    3. במידה ואני רוכשת אחד כזה והתוצאות שהוא מדווח לי נראות חריגות, למי אני פונה כדי לטפל באנטנה הסוררת?

המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בודקים מהימנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    16/07/2010

1. במסגרת הפורום לא ניתן להמליץ על מודד זה או אחר. פני אלי בדוא"ל.
    2. המכשירים אמינים, אבל דיוקם אינו גבוה. לדעתי, זה אינו חיסרון כיוון שאין בכוונתנו במדידה זו להגיע לתוצאות בדיוק גבוה, אלא נמוך יותר. איננו מעבדת תקשורת שמחפשת מדידות בדיוק מופלג. אני עצמי משתמש באחד המכשירים הללו, ואינני רואה כל צורך להוציא אלפי שקלים על מכשירים יותר מדויקים.
    3. ברגע שתמדדי ותקבלי תוצאות חריגות- פני אלי בדוא"ל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודדים מוסמכים - אמינים

דניאל
    17/07/2010

שלום רב,
    באתר המשרד להגנת הסביבה ישנה רשימה של כל המדודים המוסמכים שקיבלו היתר מהרגולטור לביצוע מדידות קרינה.
    כל המודדים הללו בין אם הם מקבלים שכר מחברות הסולולר או מחברה אחרת בעלת אינטרס כזה או אחר, אין זה בכלל משנה, ההיתר הוא של המשרד להגנת הסביבה והם מחוייבים למדיניות וכפופים לנוהל מדידת הקרינה, אני יוצא מנקודת הנחה כי תוצאות המדידה בכל מקרה תהה אמינה ויכול להיות שהפרשנות תהה שונה באם הם יגידו דברים שלא ברוח ההיתר שקיבלו מהמשרד להגנת הסביבה.

במכשירי מדידת הקרינה לא ניתן לתכנת את התוצאה, תמיד אפשר לעקוב אחר התוצאות שמתקבלות במכשיר המדידה של המודד ולרשום אותם, כך שמגיע הדוח מהמודד ניתן להשוות.

לדעתי מי שיכול להמליץ לך על מודד כזה או אחר זה אחד שכבר ביצעו אצלו מדידות קרינה
    גם לאנשי הפורום הזה ישנו אינטרס והם מכירים אנשים שמבצעים מדידות קרינה.

כולם אמינים ומי שיימצא ששיקר חלילה ותוצאות מדידות הקרינה שביצע אינן נכונות ומוטעות יהיה עליו לשלם את הדין וישלל ממנו ההיתר כך שבסופו של דבר ישאר ללא עבודה.
    אני לא חושב שיש משהו שיסכים להטות את התוצאות בשביל מאן דהו.

המון הצלחה
    דניאל שוורצברג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דניאל

גרשון
    19/07/2010

מר רם דישון מבקש שיפנו אליו בדוא"ל פרטי .. ( עדיין לא הבנתי למה ? ) אתה צודק ישנה רשימה מסודרת של המשרד אך גם אתה מצביע על עצמך בתור מודד? חשוב על זה..

גרשון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לגרשון.

רם דישון
    20/07/2010

הסיבה שביקשתי לפנות אלי באופן פרטי רשומה בבירור בתשובה- הפורום אינו מיועד ואינו מרשה לעסוק בפרסום מכל סוג שהוא. לעומת זאת, בעל-פה או בפרטי אני יכול להמליץ (או למנוע המלצה ממי שפעם אחת מצאתי אותו משקר...).
    אני מסכים אתך שאצל המודדים המוסמכים התוצאות תהיינה נכונות, אך המסקנות לא תעלנה בקנה אחד עם הספים בהם דוגלים מנהלי הפורום הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רם . תודה

גרשון
    21/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו