אוזניית Bluetooth

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אוזניית Bluetooth
    אני רק שאלה
    18/07/2010

יש לי מכשיר Sony Ericsson W705 רמת קרינה 1.01.

אני שם לב שאני מדבר הרבה בנייד, לפעמים שיחות של שעה ואפילו יותר, במיוחד שבעידן של היום כל שיחה מנייד יותר זולה מטלפון קווי. (גם בבית העדיפות היא מהנייד)
    בגלל שהרמקול של הנייד לא ממש טוב, אני משתדל להרחיקו מהראש במרחק של 3 ס"מ.

ניסיתי במשך כמה זמן לדבר עם אוזניות חוטיות, מאחר ואני יודע שאין בהן בכלל קרינה, אבל שמתי לב שזה לא פרקטי בגלל שזה מוצר מגושם (החוטים הארוכים שמסתבכים כל הזמן אחד בשני)

אני חושב על קנייה של אוזניית Bluetooth מאחר שהיא נראת ממש פרקטית לשימוש, אבל יש לי כמה שאלות:
    מהי רמת הקרינה שתהיה באוזנייה כזו?
    על מה אני צריך להסתכל כשאני משווה בין אוזניות? האם לכל אוזנייה רמת קרינה שונה? מאפיינים שונים? מהו הפיתרון הכי טוב עבורי?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניית Bluetooth

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השידור של אוזנית בלותות'

רם דישון
    18/07/2010

הוא בעוצמה נמוכה מאד. כל האוזניות דומות. מאפיינים- לפי הנוחיות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על אוזניות חוטיות ואוויר

אני רק שאלה
    18/07/2010

תודה על התשובה, יש לי עוד כמה שאלות:

מהי עוצמת הקרינה שיש באוזניות חוטיות רגילות? עד היום חשבתי שאין בכלל קרינה מאחר שהקרינה נפלטת מהנייד בלבד ובעזרת האוזניות אפשר להתרחק ממקור זה, אבל הבנתי שהגלים עוברים עם השמע היישר לראש, השאלה באיזו רמה?

ובקשר לאוזניות אוויר, שמתי לב שרק מהאזור של הלב יוצאת צינורית אוויר, כלומר עד הלב עדיין יוצאת קרינה, האין זו יותר " חצי נחמה" מאשר " חסימת קרינה אולטימטיבית" כפי שהמוצר מצטייר?

כמו כן, מצאתי בדיקה ישראלית של מכשיר ה Bluetooth שלפי הבדיקה הוא לא ממש מומלץ, האם גם פה זה עיניין של חצי נחמה?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראה בשאלות נפוצות.

רם דישון
    18/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו