קרינה מאנטנה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה סלולרית
    יצחק אלון
    18/07/2010

שלום נכבדי,
    אני אב לזוג תאומים כבני שנתיים. מתלבטים מאוד לגבי רכישת בית במושב עין יעקב שבגליל מערבי. בסמוך לבית במרחק של כ 90 מטר ממוקמת אנטנה סלולרית של סלקום על גבי תורן בגובה של כ 30 מטר. לבית קו ראיה מלא לכיוון האנטנה ואינו מוסתר ע"י בתים אחרים או צמחיה. לפי הנתונים של האנטנה מאתר איכ"ס האנטנה משדרת בעוצמה קרינה של 0.4 מיקרו וואט לסמ"ר.
    לעצתכם רכשתי מכשיר איכותי למדידת קרינה ולהלן התוצאות:
    בחצר הבית נמדד: 0.09 מיקרו וואט לסמ"ר עם פיקים רגעיים של עד 0.7 מיקרו וואט לסמ"ר.
    בפנים הבית נמדד: 0.06 מיקו וואט לסמ"ר בקומה ראשונה. ו 0.6 בקומה שנייה של הבית.
    אני ואשתי בהתלבטות קשה מאוד. אנחנו מתגוררים כעת בדירה עם קרינה אפסית וחוששים שמא במעבר לבית זה אנו מוכרים את נשמתנו לשטן מה גם שמדובר בפעוטות ובעתידם הבריאותי.
    אנא תנו דעתכם המקצועית. אשמח לקבל תגובה מכל אחד ממנהלי הפורום בהתאם למומחיותו ונסיונו. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מאנטנה סלולרית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברפואה כמו באהבה, אין בטוח ואין

ד``ר דני וולף
    19/07/2010

לעולם לא, ועל אחת כמה וכמה בתחום הזה, שעדיין לא נחקר דיו, ואיננו יכולים לדעת את ההשלכות העתידיות שלו על הבריאות אם בכלל.
    מרחק 90 מטר, עם שדה ראייה ישיר לאנטנה, אני לא הייתי משכן שם פעוטות בגיל שנתיים. אם חייב להיות, אז לפחות להגן על השמשות או לשכן את הילדים בחדר שלא משקיף על האנטנה.
    שוב, זו דעתי, וזאת לא תורה מסיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אפרת
    19/07/2010

צר לי שאני שואלת שוב (שאלתי כבר בעבר, אבל אני פשוט באמת לא מבינה) - אם בסופו של דבר נמדדת קרינה של מקסימום 0.7 מיקרו וואט לסמ"ר (שזהו ערך הנמוך מהסף המקובל על מנהלי הפורום), מדוע יש עם זה בעייה? בסופו של דבר מה שחשוב זה האם יש קרינה או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון, אבל בכל זאת אני לא שלם עם

ד``ר דני וולף
    19/07/2010

המרחק הקצר ושדה הראייה הישיר לאנטנה, ואם היו הילדים שלי הייתי מגן על השמשות או שמעביר לחדר שלא משקיף על האנטנה, למרות שכפי שציינת בצדק עוצמת הקרינה חלשה מהסף המקובל עלינו בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו