שאלה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דנה
    20/07/2010

שלום,

ראשית אנצל את המקום כדי להודות לכם על הפורום המוצלח, מענה מהיר ויעיל.

שנית, במרחק של בערך 80 מטר מהגן של הילדה שלי, ממוקם בית ספר. בגג בית הספר יש איזשהי עמוד מתכת עבה שקשה לי לתאר אותו. נראה כמו אנטנה.

עליו ממוקמות 2 אנטנות קטנות כאלו שנמצאות בערך מעל כל מבנה.

אני חוששת שמדובר באנטנה (אותו עמוד מתכת) שמקרין על הילדים בגן. (תינוקות).

האם אני יצלם את העמוד? עוד אציין כי בדקתי במפה של האנטנות הסלולריות ואין אנטנה כזו באזור.

בברכה,

דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה מאוד לדעת

ד``ר דני וולף
    20/07/2010

זה מאוד חשוד לאנטנה, שלא מופיעה באתר, יש דברים כאלו. כל זה בגדר ניחוש. את יכולה גם ללכת ולברר אצל מנהל בית הספר, או במקומות האחראים לבית הספר אם מדובר באנטנה. כמו כן תבדקי אם יורדים ממנה חוטי חשמל עבים, והולכים לאיזה חדר או מקום אחר. אל תרפי, אם זו אנטנה זה מאוד בעייתי. בנוסף תמדדי את עוצמת הקרינה בגן הילדים, ותנסי להתקרב לאנטנה ותראי אם הקרינה עולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    20/07/2010

מה הכוונה יורדים ממנה חוטי חשמל? ניתן לראות אותם מהאנטנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן. ניתן לראות כבלים עבים

רם דישון
    20/07/2010

ושחורים יורדים מהחלק העליון אל מרגלות התורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו