מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה במכשיר אנלוגי לקרינה חשמליתלימור20/07/2010
שלום לכם. אני מתכוונת לשכור דירה לאחר שגלתי שבדירה שאנו גרים יש קרינה ברמות של 3-5 (הבדיקה נעשת במכשיר אנלוגי שרכשנו). יש לי בת בת 2.5 ולכן אני חוששת.
שמתי לב גם שהקרינה עולה משמעותית בשעות הערב (21:00,22:00) , אם בשעות הבוקר מדובר על 0.5 יכול להגיע בלילה ל 2.5-3. כמו כן בכל הרחוב שאנו גרים יש קרינה בחוץ שיכולה להגיע ל 10-15.
1. האם רמות הקרינה הללו של 10-15 הגיוניות? שהרי זה מעל התקן של חברת החשמל
2. האם הגיוני שככה הקרינה קופצת בלילה?
3. האם יתכן שהמכשיר שרכשתי וברשותנו כשנה לא תקין? יכול להיות שסתם מראה קרינה גבוהה? (למרות שיש מקומות שהקרינה שהוא מראה הינה אפס)
4. בדירה אליה רצינו לעבור מדדנו קרינה בשש בערב והקרינה היתה עד 1. הגעתי שוב בכוונה לדירה ב 22:00 ואז הקרינה היתה 3-5. האם זה הגיוני?
5. האם יש מקום להזמין מודד מקצועי לדירה החדשה ?
אני מאוד מאוד מוטרדת, אנו אמורים לתת תשובה לדירה במיידי.
בבקשה תשובתכם
תודה רבה !
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיאור המכשיר
לימור20/07/2010מדובר על מכשיר מודד קרינה משולב - שדה מגנטי / חשמלי וקרינת רדיו / סלולר / מיקרו - כמצורף בתמונה. האם יכוללהיות שהתוצאות בו לא מהיימנות כפי שכתבתי מעלה? האם כדאי להזמין בודק מקצועי ?
תודה שוב. זה מאוד חשוב לי.
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה כולה על רגל אחת.
ד``ר דני וולף20/07/2010מעל 2 מיליגאוס שדה מגנטי בלילה מסוכן ולא רצוי. חברת החשמל מכירה בערכים גבוהים בהרבה, ועדיין התקינה לא שונתה.
המדידות נשמעות סבירות לחלוטין, זה סביר מאוד שבאזורי מגורים בלילה הקרינה תהיה חזקה יותר, כי צריכת החשמל גבוהה יותר.
בקיצור, טוב עשית שמדדת, התוצאות שקיבלת מהימנות מספיק כדי לא לשכור את הדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה . לגבי המכשיר
לימור21/07/2010תודה רבה על תשובתך. לגבי המכשיר- האם זה מכשיר מהיימן (צרפתי תמונה בתגובה הקודמת ), איך אני יודעת שהוא מכויל? (הלכתי לחנות הם השוו למכשיר שלהם מאותו הדגם והיו אותם תוצאות, אבל בהשוואה למכשיר דיגטלי , גם קטן לשימוש אישי, התוצאות היו גבוהות.). אני חוששת שאולי המכשיר מראה תוצאות גבוהות מהאמת ואני סתם מתנהלת לפיו.....
תודה רבה שוב, פורום חשוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בכמה הקריאות של
רם דישון21/07/2010הדיגיטלי היו יותר גבוהות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)