סלולרי מחושים וזהירות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• סלולרי מחושים וזהירות
    הדס
    26/07/2010

שלום...
    אני משתמשת "בינונית" בסלולרי, משתדלת להשתמש בו מעט....לא עושה שיחות שעולות על 10 דקות בלי רמקול או דיבורית. בגלל שהרמקול לא מדהים, אני מקרבת את המכשיר אליי מדי פעם,האם זה הופך את העניין כשווה ערך לדיבור רגיל?בנוסף לפעמים אחרי שיחות,גם קצרות, אני מרגישה מחושים מוזרים בראש ובאוזן,קצת קשה לי להגדירם...האם זה מעיד על משהו פתולוגי שקורה,או שזה סתם פסיכולוגי?נראה לי לא הגיוני "להרגיש" משהו פתולוגי מהסוג של סרטן ושות' כשהוא קורה,אבל מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלולרי מחושים וזהירות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה בוודאי לא פתולוגי. קחי אוזניה.

רם דישון
    26/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים עם ידידי המלומד המהנדס

ד``ר דני וולף
    26/07/2010

רם דישון. אין קשר בין הרגשת העיקצוצים לבין סרטן. באופן שאת משתמשת הסיכון שלך הוא מינימאלי לכול תופעות לואי, ונראה שמדובר יותר בנזק פסיכולוגי מהפחד מסרטן. קרצינופוביה.
    את יכולה להמשיך בבטחה להשתמש במכשיר בדיוק כפי שאת משתמשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו