יחידת מזגן במיניבוס

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• יחידת מזגן במיניבוס
    שרית ל
    27/07/2010

שלום ,
    אני נוסעת כל יום במיניבוס לעבודה ולפעמים יוצא לי לשבת במושב שמתחתיו יש מעין יחידה של מזגן (ככה זה נראה לפחות)כשנגעתי בה היא הייתה חמה.
    אני בהריון ורציתי לשאול אם כדאי לי להימנע מלשבת במושב זה? האם היחידה הזו פולטת קרינה?
    יש לציין שבלוש מהמושבים במיניבוס זה יש יחידה כזו

תודה מראש

שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחידת מזגן במיניבוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היחידה הזו לא פולטת קרינה.

רם דישון
    27/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

ירין
    27/07/2010

למה בלבלתי? אתה מסכים איתי שעד לנקודה בה ישנו רמקול שמשדר את הקול לאוזניות האוויר אכן יש זרימה של קרינה ?

אן כם באותה נקודה בה הרמקול נמצא, נמצא המיקרופון גם, ומכיון שעלינו לקרב את המקירופון אל פינו, מנקודה זו עדיין יש קרינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מבלבל

רם דישון
    27/07/2010

בין קרינה לזרם חשמלי, והמושג קרינת קול אינו קיים.
    אני חוזר שוב: שימוש באוזנית אויר מרחיק את כל המתקן- הטלפון והאוזניה- מהראש. זה מה שחשוב ולכן היתרון של אוזניה כזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו