5 אנטנות סלולריות סביב הבניין מדאיג

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• 5 אנטנות סלולריות סביב הבניין מדאיג
    דליה
    31/07/2010

אני גרה ביישוב סמוך לאזוה"ת , בבניין גבוה כאשר אני בקומה שמינית, בצד הקידמי של הבניין יש 2אנטנות סלולריות במרחק של כ400 מ' כאשר טורן האנטנה חשופה מאוד ונראית בקו העין .
    מהצד האחורי של הבניין ישנן 3 אנטנות במרחק של 500 מ' גם כן חשופות מאוד כאשר הטורן של האנטנה בקו ישיר בזווית ראיה מהבית, אלו אנטנטות שהותקנו לפני מס' ימים. מה לעשות במצב כזה עזרה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מניח שהתכוונת לתורן.

רם דישון
    31/07/2010

במרחק כזה אין שום סיכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תורן ברור טעות חמורה!!!תודה

דליה
    31/07/2010

תודה על התשובה המהירה, אני חושבת להביא מודד מוסמך כבר מחר בבוקר, אינני ישנה מס' לילות ומודאגת לבריאות ילדיי, האם בכל זאת עדיף לבצע את המדידה ולהיות יותר רגועים או שעדיף להניח לכך ואכן לא להיות מוטרדים.
    ושוב פעם המון תודה על התייחסותך. יישר כוח!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל על הכסף, חבל על העצבים

ד``ר דני וולף
    31/07/2010

מרחק כזה הוא בטוח לחלוטין, תשני בשקט, תחיי טוב, אין חשש, לפחות לא מבחינת האנטנות האלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב!!!!עזרתם לי מאוד.

דליה
    31/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו