מקלדות ועכברים בעלי Advanced 2.4 GH

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מקלדות ועכברים בעלי Advanced 2.4 GH
    ירין
    04/08/2010

שלום רב אני מתעניין זה זמן בכמה מקלדות ועכברים

בפעם שעברה ששאלתי האם קיים חשש לשימוש בעכבר לייזר נענתי בשלילה היות ומדובר היה על אינפרה אדום אני חושב. אבל עכשיו אני קורא את הכתבה ורואה שהמקלדת והעכבר שאני מעוניין בהם משתמשים ב"בתחומי תדרים שמקבילים לטלפונים אלחוטיים " ואיששתי את הדברים מהאתר בו רשום כי נעשה שימוש ב"Advanced 2.4 GH" . כעת אני מניח שלשלאת הקרינה אענה בחיוב. אם כן מהן השיטות הבטוחות לשידור לקיטה של תשתדורת של עכברים ומקלדות ?

האם בלוטות' ואינפרה אדום? או שעדףי לדבוק בחוטיות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטוס ואינפרה אדום ולייזר אין

ד``ר דני וולף
    04/08/2010

בעיית קרינה. קרינה אלקטרומגנטית בכל התדרים עלולה להיות בעיה, בייחוד אם 2.4 שזה בדיוק התדר של הפלאפונים. השאלה הנוספת היא מהיא עוצמתה של הקרינה. אני מניח שבטח לא פחות מאשר אנטנה סלולרית בסביבה. ככלל, אינני מבין מדוע צריך להשתמש בתדר זה בשביל דברים כל כך פשוטים כמו עכבר ומקלדת אלחוטית, כשיש אמצעים הרבה יותר טובים, אפילו מבחינה טכנית.
    בקיצור התרחק מהאמצעים שעובדים על קרינת מיקרו, ככל שניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש להם גם מקלדת עם בלוטות' -

ירין
    04/08/2010

זה כן בסדר ? אבל הרי בפלאפון אתם אורמים שהבלוטות' עדיין מסוכן ( האוזנייה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבלוטוס לא מסוכן, קרינה מזערית

ד``ר דני וולף
    05/08/2010

ונכון שאם אתה מכניס את הקרינה המזערית הזאת לתוך האוזן, לקרינה אין לאן לברוח, ומשאיר את האוזנייה במשך שעות רבות ביום זו עלולה להיות בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף אני מפחד - המקדלת מן הסתם ליד

ירין
    05/08/2010

הראש שלי בלילה או יחסית קרובה, וגם לאורך כל שעות ההקלדה. נראה לי שלצערי אני אתרחק מזה. ביאו טכנולוגיה אלחוטית תהיה בטוחה במאת האחוזים בשימוש במקלדת ועכבר? ( מצידי שיהיה חוטי רק שקשה היום למצוא מקלדות ועכבים טובים שמחווטים)...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממרחק של 10 - 20 ס"מ אין בעיה עם בל

ד``ר דני וולף
    06/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון אבל כל היום כשמקלידים ..?

ירין
    06/08/2010

לא כדאי לקחת סיכון נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו