מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מקלדות ועכברים בעלי Advanced 2.4 GHירין04/08/2010
שלום רב אני מתעניין זה זמן בכמה מקלדות ועכברים
בפעם שעברה ששאלתי האם קיים חשש לשימוש בעכבר לייזר נענתי בשלילה היות ומדובר היה על אינפרה אדום אני חושב. אבל עכשיו אני קורא את הכתבה ורואה שהמקלדת והעכבר שאני מעוניין בהם משתמשים ב"בתחומי תדרים שמקבילים לטלפונים אלחוטיים " ואיששתי את הדברים מהאתר בו רשום כי נעשה שימוש ב"Advanced 2.4 GH" . כעת אני מניח שלשלאת הקרינה אענה בחיוב. אם כן מהן השיטות הבטוחות לשידור לקיטה של תשתדורת של עכברים ומקלדות ?
האם בלוטות' ואינפרה אדום? או שעדףי לדבוק בחוטיות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטוס ואינפרה אדום ולייזר אין
ד``ר דני וולף04/08/2010בעיית קרינה. קרינה אלקטרומגנטית בכל התדרים עלולה להיות בעיה, בייחוד אם 2.4 שזה בדיוק התדר של הפלאפונים. השאלה הנוספת היא מהיא עוצמתה של הקרינה. אני מניח שבטח לא פחות מאשר אנטנה סלולרית בסביבה. ככלל, אינני מבין מדוע צריך להשתמש בתדר זה בשביל דברים כל כך פשוטים כמו עכבר ומקלדת אלחוטית, כשיש אמצעים הרבה יותר טובים, אפילו מבחינה טכנית.
בקיצור התרחק מהאמצעים שעובדים על קרינת מיקרו, ככל שניתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש להם גם מקלדת עם בלוטות' -
ירין04/08/2010זה כן בסדר ? אבל הרי בפלאפון אתם אורמים שהבלוטות' עדיין מסוכן ( האוזנייה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבלוטוס לא מסוכן, קרינה מזערית
ד``ר דני וולף05/08/2010ונכון שאם אתה מכניס את הקרינה המזערית הזאת לתוך האוזן, לקרינה אין לאן לברוח, ומשאיר את האוזנייה במשך שעות רבות ביום זו עלולה להיות בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף אני מפחד - המקדלת מן הסתם ליד
ירין05/08/2010הראש שלי בלילה או יחסית קרובה, וגם לאורך כל שעות ההקלדה. נראה לי שלצערי אני אתרחק מזה. ביאו טכנולוגיה אלחוטית תהיה בטוחה במאת האחוזים בשימוש במקלדת ועכבר? ( מצידי שיהיה חוטי רק שקשה היום למצוא מקלדות ועכבים טובים שמחווטים)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממרחק של 10 - 20 ס"מ אין בעיה עם בל
ד``ר דני וולף06/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון אבל כל היום כשמקלידים ..?
ירין06/08/2010לא כדאי לקחת סיכון נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)