אנטנה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנה סלולרית
    מאיה
    05/08/2010

שלום, בעלי ואני שוקלים לשכור דירה בבניין שמולו (על גג בניין אחר) מותקנת אנטנה סלולרית במרחק אווירי של 32 מ. חברה שגרה בבניין הזמינה בעבר נציג מטעם חברות הסלולר לבדוק את עניין הקרינה, הוא הסביר לה שהקרינה תלויה בכיוון המשדרים, ובנוסף הוא לא מצא קרינה בדירתה, כאשר בדקו את הקרינה בדירה שמתחתיה גם כן לא נמצא ממצא מזיק אך כאשר אותו בודק אחז בידו מכשיר סלולרי הנתונים במכשיר החלו לעלות וכאשר לחץ send (חייג) המחוג קפץ ל-600 (לא אני ולא חברתי יודעות מה משמעות המספרים, אך זה נראה חשוד). הדירה שאנחנו מעוניינים לשכור נמצאת במרחק של כעשרה מטרים מדירת חברתי, את האנטנה ניתן לראות מחלונות הדירה (היא קצת יותר גבוה מהדירה..) וכמוכ לדירה יש רק כיוון אוויר אחד - שהוא לכיוון האנטנה...האם זה דבר מסוכן? האם זו סיבה מספיק טובה לא לשכור את הדירה הזו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטנה סלולרית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני הייתי מחפש דירה אחרת.

רם דישון
    05/08/2010

ברור שברגע שהמודד הפעיל טלפון סלולרי הקריאה קפצה, כי היא היתה של הטלפון ולא של האנטנה. יחד עם זאת, מרחק של 32 מטר עם קו ראיה אינו נראה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מאיה
    05/08/2010

תודה על התגובה המהירה, עזרת לנו להחליט :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו