לא קיבלתי מענה - מנסה לשאול שוב

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לא קיבלתי מענה - מנסה לשאול שוב
    זואי
    05/08/2010

שלום,
    ילדתי לפני ארבעה שבועות. אנו משתמשים במכשיר שנקרא אנג'ל קאר (angel care), אשר הינו מוניטור נשימה משולב עם אינטרקום.
    נמכר בארץ בשילב.
    שאלותי הן:
    1. האם המכשיר פולט קרינה
    2. האם מהווה סכנה בשל כך
    3. האם יש הבדל אם משתמשים רק במוניטור הנשימה ללא האינטרקום, כלומר מבלי להפעיל את היחידה הניידת.

מקווה ששאלתי ברורה,
    תודה מראש,
    זואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משאיר למהנדס רם דישון לענות

ד``ר דני וולף
    06/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות.

רם דישון
    06/08/2010

1. לא הצלחתי למצוא את הספק השידור במפרט של המכשיר. אני מציע שתכניסי שאלה באתר שלהם ובקשי לדעת מהו הספק השידור (Transmission Power) של יחידת התינוק.
    2. לא הצלחתי להבין מה הפירוש של "ללא אינטרקום". אם יש ניטור של הנשימה, כיצד תתריע יחידת התינוק על בעיה? ולעצם השאלה, לא ראיתי בהוראות שום אפשרות לכיבוי השידור. היחידה משדרת כברירת מחדל. אני מציע לשאול באתר היצרן גם את השאלה הזו, רק וודאי שהניסוח באנגלית יהיה ברור וחד-משמעי
    .3. אני מאמין שכאשר יחידת התינוק תמצא במרחק מטר ממנו (ואני מניח שזה ניתן), לא יהיה שום סיכון. אבל, כאמור, תשובה ברורה ניתן לתת רק אחרי קבלת מידע על הספק השידור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הרצינות, אברר ואשאל שוב.

זואי
    06/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו