מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא קיבלתי מענה - מנסה לשאול שובזואי05/08/2010
שלום,
ילדתי לפני ארבעה שבועות. אנו משתמשים במכשיר שנקרא אנג'ל קאר (angel care), אשר הינו מוניטור נשימה משולב עם אינטרקום.
נמכר בארץ בשילב.
שאלותי הן:
1. האם המכשיר פולט קרינה
2. האם מהווה סכנה בשל כך
3. האם יש הבדל אם משתמשים רק במוניטור הנשימה ללא האינטרקום, כלומר מבלי להפעיל את היחידה הניידת.
מקווה ששאלתי ברורה,
תודה מראש,
זואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משאיר למהנדס רם דישון לענות
ד``ר דני וולף06/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון06/08/20101. לא הצלחתי למצוא את הספק השידור במפרט של המכשיר. אני מציע שתכניסי שאלה באתר שלהם ובקשי לדעת מהו הספק השידור (Transmission Power) של יחידת התינוק.
2. לא הצלחתי להבין מה הפירוש של "ללא אינטרקום". אם יש ניטור של הנשימה, כיצד תתריע יחידת התינוק על בעיה? ולעצם השאלה, לא ראיתי בהוראות שום אפשרות לכיבוי השידור. היחידה משדרת כברירת מחדל. אני מציע לשאול באתר היצרן גם את השאלה הזו, רק וודאי שהניסוח באנגלית יהיה ברור וחד-משמעי
.3. אני מאמין שכאשר יחידת התינוק תמצא במרחק מטר ממנו (ואני מניח שזה ניתן), לא יהיה שום סיכון. אבל, כאמור, תשובה ברורה ניתן לתת רק אחרי קבלת מידע על הספק השידור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הרצינות, אברר ואשאל שוב.
זואי06/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)