אם מכשיר הבייבי סנס המשולב אינטרקום העובד בתדר שלכ- 48 מגה הרץ הינו מכשיר המסכן את התינוק

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אם מכשיר הבייבי סנס המשולב אינטרקום העובד בתדר שלכ- 48 מגה הרץ הינו מכשיר המסכן את התינוק
    ד``ר דני וולף
    09/08/2010

שלום רב

הייתי רוצה לדעת האם מכשיר הבייבי סנס המשולב אינטרקום העובד בתדר שלכ- 48 מגה הרץ הינו מכשיר המסכן את התינוק, והאם ישנן המלצות לגביי מיקום היחידה שמתחברת למיטת התינוק להקטנת הסכנות (אם קיימות).
    לפי מייטב הבנתי הקרינה המסוכנת הינה בתחום תידרי הננו ולא המגה בגלל אורכי הגל ויכולת ההשפ]עה שלהם על התא החיי . אשמח לקבל אישור או שלילה למיידע זה אותו אני זוכר במעורפל מלימודיי.

תודה רבה
    יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון קטן

יניב
    09/08/2010

הכוונה הייתה כי למיירב הבנתי הקרינה המסוכנת הינה באורכי גל מסדר גוודל ננו מטרי ולא תדירות מה שמוביל לתדירות באזור של ג'יגה הרץ הגבוהה מו שבה עובד המכשיר הנ"ל.
    תודה מראש על התשובה
    יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמור מרחק של מטר מהתינוק

רם דישון
    09/08/2010

לכל המכשירים למיניהם.
    ננו מתייחס (בדרך כלל) לאורך גל, ומגה - לתדירות. בתדרי המיקרוגל הקרינה חודרת יותר עמוק מאשר בקרינה UV (מה שאתה קורא ננו), אך השפעת קרינת ה-UV חמורה יותר.
    לא הייתי מתבסס על התדר בהערכת הסיכון. מידע זה יתברר רק בעוד שנים (להערכתי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו