מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- baby senceמאיה10/08/2010
שלום רב,
יש לי תינוק קטן ואני משתמשת בבייביסנס.
לפני זמן מה נכתב על קרינה ממכשירי חשמל ביתיים שונים כגון טלפון אלחוטי וכו'. בכתבה הוזכרו גם המכשירים לניטור נשימת תינוקות בדומה למכשיר שאני משתמשת.
האם זה בטוח להשתמש במכשיר הזה? האם מישהוא בדק כמה קרינה יש בכזה דבר?
מאוד לא הייתי רוצה לגלות עוד שנה או שנתיים שאני משכיבה את תינוקי על "פלטת קרינה"
האם משאבת חלב חשמלית פולטת גם קרינה מזיקה? הא יש משהו ידוע שבטוח יותר לשימוש?
תודה,
מאיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמרי מרחק של מטר מהתינוק
רם דישון10/08/2010למשדר.
איך מחוברת משאבת החלב לחשמל? למיטב ידיעתי, יש לה ספק כוח. נא ספקי יותר פרטים עליה, על מנת שאוכל לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשאבת חלב
מאיה10/08/2010מדובר במשאבת חלב של spectra 2.
החיבור לחשמל הוא באמצעות שקע רגיל ולא שנאי.
תדר הפעלה: 50/60 HZ
הספק: 30W
זה הפרטים שמצאתי על המשאבה.
האם זה עוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרוב לוודאי שהמשאבה
רם דישון10/08/2010משרה שדה מגנטי חלש.
מאחר ומדובר בשימוש לזמן לא ארוך ולתקופה מוגבלת, אינני רואה בעיה.
יחד עם זאת, אני מפנה את השאלה להתיחסותו של ד"ר וולף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)