פירוק גג אסבסט

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• פירוק גג אסבסט
    מאיה
    12/08/2010

שלום רב,

אנייודעת שאולי אין זה הפורום המתאים אך אם מנהלי הפורום המלומדים ידעו לענות אשמח מאוד.
    קיבלנו הודעה כי ליד ביתינו (ליתר דיוק זה ממש מתחת לביתינו) עתידים לפרק בימים הקרובים גג אסבסט גדול מאוד.
    משך הפירוק - יומיים. בהודעה התבקשנו לסגור חלונות בימים אלה.

שאלתי היא - האם בכלל כדאי להיות בבית בימי הפירוק או שעדיך לנסוע הרחק? האם בלילות ניתן לפתוח חלונות או להמשיך להישאר עם חלונות סגורים?
    כמה זמן אחרי הפירוק עדיין נותרים באויר אבק האסבסט ? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למזער את נזקי האסבסט במידה ואני נשארת בבית.

יש לי ילדים בבית אשר הקטן שבהם בן שבוע וחצי...

תודה מראש,
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירוק גג אסבסט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצוי לעזוב את הבית לשבוע

ד``ר דני וולף
    12/08/2010

בינכה עכשיו אוגוסט ואין קייטנות. לסגור את הבית הרמטית, ואחר כך להיכנס לבד, בלי הילדים, עם מסכה על האף והפה, ולשאוב היטב את האבק ולנקות אבק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוק גג אסבסט

מאיה
    12/08/2010

תודה עלהמענה המהיר.

אני עכשיו בחיפושי בית מלון/צימר לכל שבוע הבא.

האם בזה שגרנו מעל הגג אסבסט הזה נגרם נזק כלשהוא לנו או לילדים?

אני מתנצלת מראש על השאלות האולי לא בדיוק קולעות לפורום אבל ראיתי שהרופא שבחבורה המכובדת ענה לי אז אני מרשה לעצמי לשאול עוד משהו - אחת האפשרויות לעזוב היא בית הורי. לצערי מסיבות טכניות המעלית שם מושבתת לכמה ימים והם גרים בקומה שביעית. האם מותר לי מבחינת החתך - שבוע וחצי אחרי קיסרי לעלות 7 קומות במדרגות?

תודה ומתנצלת שוב על השאלות הלא כל כך הולמות,
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירוק גג אזבסט

ד"ר זמיר שליט"א
    14/08/2010

אמנם שאלתך, חורגת מהנושאים שלנו, ומהתחום שלי, אבל לפי השכל הישר,
    במצבך, צריך לשמור !! לכן, אם לא פרצה שריפה, לא מומלץ לרדת למטה,
    כדי שלא תצטרכי לעלות במדרגות.
    חכי עד שהמעלית תתוקן.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו