מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בקשר לקרינה מרשת אלחוטיתעמי12/08/2010
שלום רב
אני עובד בתור מאבטח בחברת שמירה, לפני כחודשיים התקינו לנו רשת אלחוטית בין המחשב של הבעל הבית לבין המחשב שלנו לצורך מצלמות בתוך מתחם החברה.
האנטנה שנמצאת מעל הבוטקה שלי יש לה יכולת קליטה טווח של 400 מטר.
לאחרונה אני מרגיש בחילות וחולשה נוראה בכול הגוף וגם כאבי ראש עז.
יש לציין שאני עובד במקום ללא מזגן ונורא חם אבל שותה ויושב בצל.
השאלה שלי האם האנטנה היא הגורם המרכזי לתחושות שלי ולחולשה הכללית בגוף או שמא זה דבר אחר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לקרינה...
ד"ר זמיר שליט"א14/08/2010אם תשיג את נתוני הספק השידור של האנטנה, ושאר המכשירים ברשת, יוכל חברנו המהנדס רם דישון להתייחס לכך יותר טוב ממני.
מה שאני מכיר ומדדתי, זה שממכשירי קשר בטחוניים, יש קרינה חזקה, ויש להרחיק אותם מהגוף, ולא לתלות אותם על החגורה. תחזיק ביד עם כצועה, ולא לקרב לראש בשום אופן.
להערכתי, התחושות הלא טובות שלך, מקורן, ממש לפי הספר, בחשיפה למכשיר הקשר שצמוד אליך לגוף כל הזמן, ובעת שיחה, אתה מצמיד אותו לראש.
אנא הימנע מכך, בלי הנחות !!
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)