בעיה של מישהי שרוצה להכנס להריון

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בעיה של מישהי שרוצה להכנס להריון
    מיכל
    13/08/2010

שלום,

אני רוצה להכנס להריון, ומנסה כבר כמה חודשים.

החודש הביוץ שלי יהיה בעוד כשבוע-שבועיים.

אני מאוד מודאגת מכיוון שפתאום שמתי לב שהתיק שאני הולכת איתו באופן קבוע הוא תיק שתלוי על הכתף ומגיע עד לאיזור הרחם. כלומר באיזור הרחם נמצא התיק ובו באופן קבוע שני פלאפונים פועלים.

אתמול הסתובבתי כך כעם התיק 4 שעות, והיום שוב כ4 שעות, ובאופן כללי אני כך לפחות חצי שעה ביום.

נבהלתי פתאום שיש קרינה כה רבה באיזור הרחם ושהדבר יכול להשפיע על איכות הביצית של החודש!! אני מפחדת שמשהו בה ישתבש. האם כדאי לי לוותר על הנסיונות להכנס להריון החודש ולחכות לחודש הבא?

מה עליי לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה של מישהי...

ד"ר זמיר שליט"א
    14/08/2010

תחזיקי את התיק ככל האפשר רחוק מהגוף, בלי הנחות, גם כשהתיק ביד, להרחיק מהגוף. זה לא נוח.
    הקרינה מהטלפון כשהוא בכוננות (בתיק), זה שבערך כל דקה (ולאחרונה כ- 3 דקות) הוא שולח סיגנל להודיע לשרת שאת זמינה.
    זו קרינה שמזיקה אמנם, פחות בהרבה מאשר בשיחה, אולם כדאי גם להמעיט את החשיפה לזו.
    אל תוותרי על הנסיונות להיכנס להריון.
    דבר נוסף שאינך מודעת לו אלה שדות מגנטיים ממכשירי חשמל ,שיש להתרחק מהם, ובכלל מקווי חשמל בקיר. מכשירי חשמל המחוברים למערכת, גורמים לקפיצות ברשת החשמל, הנקראות "חשמל מלוכלך" וזה גורם לתחלואה גם כן, למרות שעדיין לא בתודעת הרופאים. יצא רק עכשיו על זה ספר חדש, המפרט שרוב התחלואים, כולל בעיות פיריון מקורן בחשיפה לחשמל המלוכלך.
    מה שטוב, שניתן להתרחק מכל מקור חשמל, ואז מפחיתים את הסיכון בהרבה.
    לעניות דעתי, לא להפסיק מהנסיונות !
    בהצלחה,
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים עם כל מה שכתב ידידי המלומד

ד``ר דני וולף
    15/08/2010

הד"ר זמיר שליט"א, ועם המלצותיו, אולם רק דבר אחד.
    הקרינה האלקטרומגנטית מכל הסוגים לא משפיעה על הפוריות של הנשים ולא על איכות הביציות!! בניגוד למצב אצל גברים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכם, ועוד כמה שאלות המשך

טליה
    18/08/2010

תודה רבה לשניכם! אני מאוד מעריכה את התשובות.

אז אני מבינה שקרינה כזו אינה יכולה להשפיע על פוריות נשים אלא רק גברים? האם הבנתי נכון?

מעבר לכך, אני בכל מקרה מעוניינת שאני ובעלי נתרחק כמובן מכל מקור קרינה.

ציינים שדות מגנטיים ממכשירי חשמל שיש להתרחק מהם, ובכלל מקווי חשמל בקיר: מה זה אומר בפועל? האם להתרחק מהשקעים או מהקירות או גם וגם?

למשל, שנינו עובדים בעבודה ליד מחשב, ואני יושבת ליד קיר שאליו מחובר המסך, המחשב, וגם מין מכשיר חשמלי ששומר על המחשב פתוח ופועל במידה ויש הפסקת חשמל. בבית יש לנו מחשב שאנו משתמשים בו די הרבה. מאחורי הספה שלנו בסלון עובר כבל מאריך שאליו מחוברות כמה מנורות. בחדר השינה יש רק 2 מנורות מחוברות לחשמל. מה אנו אמורים לעשות על מנת להמנע כמה שיותר מקרינה?

לא הבנתי גם בדיוק מה זה חשמל מלוכלך. ציינת שמכשירי חשמל המחוברים למערכת גורמים לקפיצות ברשת החשמל הנקראות "חשמל מלוכלך" וזה גורם לתחלואה. זה אומר שכל מכשירי החשמל למעשה יוצרים חשמל מלוכלך ולכן ההמלצה להתרחק כמה שיותר?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א. נקווה שאף אחד מאתנו לא ימות בריא

ד``ר דני וולף
    18/08/2010

ב. יש להבדיל בין קרינת מיקרו, לבין קרינה בתדירות ביתית.
    ג. מכול המכשירים שמנית אותו מכשיר שמחזיק את המחשב פתוח בזמן הפסקת חשמל נקרא אל פסק והוא מקרין הכי חזק.
    ד. כל שאר הדברים לא מקרינים חזק, אולם, אם את באמת רוצה למות בריאה, תרכשי מכשיר מדידה ותמדדי את עוצמת הקרינה בכול מקום שאת שוהה בו זמן רב. זה בוודאי הכי בטוח.
    ה. לנושא הפוריות עד היום יש רק עבודות המצביעות על פגיעה בזרע של הגבר מקרינת מיקרו, כלומר, מקרינה של הפלאפון כשהוא נמצא קרוב לאשכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו