חומרי בניין מסרטנים

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• חומרי בניין מסרטנים
    אלי
    20/08/2010

שלום,
    אתם הפורום המתאים ביותר שמצאתי.. מקווה שתוכלו להפנו אותי: אני שוקל לעבור לגורבקרוואן
    איפשהו שמעתי שהחומרים שמהם בנוי הקרוואן מזיקים לבריאות (אם זכור לי נכון שחלק מהקרוואנים בנויים בחלקם מאסבסט) למישהו ידוע?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חומרי בניין מסרטנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתה צריך לפרט יותר

ד``ר דני וולף
    21/08/2010

עד כמה שידוע לי היום שום מבנה לא בנוי יותר מאסבסט. דווקא קרוואן לא אמור להיות בעייתי, בייחוד לא אם הוא מאוורר כראוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. הנה הפירוט:

צורי
    23/08/2010

יש לי חבר שגר בקרוואן שקירותיו עשויים גבס ואיפשהו שמעתי שזה מסרטן
    ידוע לך אם אכן קירות גבס מסוכנים לבריאות?

שמעתי שיש קרוואנים שבין חומרי הבניה שלהם יש גם אסבסט (כלומר לא רואים את האסבסט...) ותהיתי אם זה נכון ואיך אפשר לברר את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קירות גבס הכי בטוחים

ד``ר דני וולף
    23/08/2010

כל יתר הניחושים מה יש בתוך חומרי הבנייה מעבר להשכלתינו ומקצועינו, ומעבר לפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו